maanantai 6. tammikuuta 2014

Longer Hair

Moni ei varmaankaan tiedä, että työpaikallamme Yazzissa Jenna tekee hiustenpidennyksiä. Hän on siinä lajissa ekspertti:) Ajateltiin siksi jakaa tälläinen pintaraapaisu siitä mitä pidennyksillä saa aikaan.
Pidennystekniikoita ja merkkejä on nykyään todella paljon eri vaihtoehtoja. Jenna tekee sineteillä tai teipeillä. Hän on uskollinen merkille Simply Natural laadukkaan ja luotettavan materiaalin vuoksi. Pidennysten lisäksi hän myös tuuhentaa hiuksia, eli jos on hentoiset/ohuet hiukset, niin pidennyshiusten avulla saat kaivattua paksuutta ja tuuheutta tukkaasi. Pidennyksillä saa lisäksi tehosteraitoja eri väreissä, vain mielikuvitus on rajana. Voidaan pidentää/tuuhentaa jotain tiettyä aluetta hiuksissa - ei tarvitse laittaa koko tukkaan. Pidennykset vaativat hyvää kotihoitoa: pitää käyttää oikeita hoitotuotteita säännöllisesti ja olla huolellinen hiusten selvittämisen kanssa takkuuntumisen estämiseksi.
Teippipidennyksessä huoltoväli kampaajalla on yleensä lyhyempi kuin sinettipidennyksissä, riippuu esim. hiuslaadusta, kotihoidosta.
Teipeissä väli on yleensä n.2kk kun taas sineteissä vaihtelee 2kk-6kk.
Pidennysten hinta vaihtelee pidennysmateriaalin määrästä ja pituudesta riippuen. Teippien laitto, huolto ja poisotto on paljon nopeampaa kuin sinettien.

Muutama viikko sitten saatiin räpsittyä Jennan pidennysprojektista kuvia.
Tämä pidennys tehtiin teipeillä ja lopputulos on todella luonnollisen näköinen, vai miltä teidän mielestänne näyttää?

Kuvia ennen ja jälkeen:


Värin vaikutusajalla oli hyvää aikaa viimeistellä sopivan kokoisia osioita teippihiusnauhasta. Jennan asiakkaan hiukset värjättiin ennen pidennystä jotta hiukset olisivat varmasti samansävyiset ja asiakas pärjäisi pitkälle ennen seuraavaa tyviväriä.
Pidennyshiusten värjäämistä ei suositella, ainakaan vaaleammaksi, koska käsitelty pidennyshius ei kestä kovinkaan hyvin voimakkaita käsittelyjä.
Teipit ovat hyvin ohuita kiinnityskohdista ja siksi lopputulos on hyvinkin luonnollinen.
Tässä on yksi tapa kiinnittää teipit, jokainen osio ja kiinnityskohta vaihtelee asiakkaan ja halutun lopputuloksen mukaan. 

Jos tulee mieleen jotain kysymyksiä tai kommentoitavaa aiheeseen liittyen niin viestiä tulemaan. Yazziin voi myös soitella, Jenna vastailee mielellään jos on jotain mielessä tai kaipaat lisäinfoa;) Hänellä on aina hyviä vinkkejä ja ideoita miten pidennykset erilaisiin pituuksiin tai hiuslaatuihin kannattaa toteuttaa.
Eipähän tarvitse odotella kuukausia jos alat haaveilemaan pitkistä hiuksista;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)