sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Before and After

Joka kerta kun asiakas kertoo haluavansa jotain uutta, alkavat sormet syyhytä. Kunnolla näkyvien väri- ja/tai leikkausmuutosten tekeminen on suuri osa parturi-kampaajan ammatin kiehtovuudesta ja suolasta. Ollaan muuten Sirkun kanssa ruvettu napsimaan kuvia tekemistämme töistä tämän blogin ansioista enemmän ja enemmän, woohoo! :) Harmi vaan, että usein vasta väriä levittäessä muistaa "ainiin olis voinu sen ennen-kuvankin ottaa"!

Aikaisemmin tällä viikolla mun penkkiini istui asiakas, joka oli jo aiemmin vinkannut haluavansa vähän vaaleampaa ja kuparimpaa tukkaa. Oltiin projektin alussa hieman skeptisiä lopputuloksen suhteen, koska hänen tukkaansa oli jo pidemmän aikaa värjätty tummaksi. Kun tummaa väriä on useamman kerran lisätty tukkaan, on se saattanut pakkautua sinne melko tiiviisti. Tämän kaltaisessa vaalentamisessa ei voi siis ikinä olla 100% varma siitä, millainen vaalennuspohja alta paljastuu ja kuinka hyvin vanha väri lähtee ns. purkautumaan hiuksesta pois.
Me Yazzissa halutaan aina tehdä värikäsittelyt mahdollisimman hellävaraisesti, joten tässäkin tapauksessa lähdin vaalentamaan tukkaa tiheillä ja harsomaisilla raidoilla värinpoiston sijaan. Sitä ennen kuitenkin levitin tyveen hieman punertavan kullanruskean värin. Lopuksi vielä sävytettiin tukkaa kultaisella kuparilla. 

Föönin pauhatessa ja tukan kuivumista seuratessa taidettiin molemmat yllättyä siitä, miten paljon tukka oikeasti vaaleni! Tummanruskeasta heleään kultakupariin yhdellä kerralla! :)

PS. Terkkuja Sirkulle Lontooseen, hyvin me täällä pärjätään <3
PPS. Jos haluatte nähdä lisää tekemiämme töitä, kannattaa seurata meitä myös instagramin puolella !

- Irene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)