lauantai 18. tammikuuta 2014

Label.m Ambassador training in London

Yksi elämäni ehdottomasti tärkeämmistä ja ainutlaatuisimmista hetkistä on takanapäin - kaksi huippuhienoa päivää Toni&Guyn akatemiassa Lontoossa todisti taas sen, että oikean alan olen itselleni valinnut. Nyt olen virallisesti ja hyväksytysti suorittanut Label.m Ambassador-kurssin ensimmäisen vaiheen!
Reissusta jäi käteen paljon uutta tietoa Label.m-tuotteista, uutta inspiraatiota hiustrendeihin liittyen, paljon uusia tuttavuuksia eri puolelta maailmaa samanhenkisistä ihmisistä, itseni ylittämistä ja siitä seurannutta voittajafiilistä:) Sekä paljon kokonaisvaltaisesti uusia ajatuksia. Kaikenkaikkiaan erittäin antoisa Lontoo taas kerran:)
Allaolevassa kuvassa Toni&Guyn akatemia katukuvassa. Tuosta ovesta kun astuu sisään vastaanotto on todella lämmin ja tuntee itsensä kyllä tervetulleeksi. Tämä oli toinen kertani akatemiassa - silti tuntui kuin olisin mennyt paikkaan missä olen käynyt monia kertoja!
Voisin nyt tässä vaiheessa hieman kertoa Ambassador-koulutuksesta. Suomennettu versio on Label.m-lähettiläs. Sain n.vuosi sitten tarjouksen, josta en ikimaailmassa olisi voinut kieltäytyä. Label.m Suomen edustajani kertoi minulle, että eri puolilta maailmaa, sarjan käyttäjiä haluttaisiin kouluttaa entistä enemmän ja vahvemmin Label.m-maailmaan. Tällöin olisi kansainvälinen verkosto sekä tiedonkulku ympäri maailman nopeampaa, samanhenkiset alan ihmiset saisivat toinen toisiltaan tukea, vinkkejä tuotteista, inspiroituisivat toisistaan ja jakaisivat Toni&Guyn luomaa ainutkertaista tuotesarjaa eteenpäin sekä siihen liittyvää intohimoa. Label.m on nimittäin paljon enemmän, kuin pelkkä tuotesarja. Sen ympärillä olevat asiat auttavat kampaajia ympäri maailman menestymään ja inspiroitumaan omassa työssään. Tällä hetkellä ambassadoreja on maailmassa alle sata, Englannissa 28. 
Eihän tällaista tilaisuutta olisi voinut koskaan jättää käyttämättä, eihän?

Ambassador-koulutuksessa on eri vaiheita, joita suoritetaan oman etenemistahdin mukaisesti. Mikään ei ole kaavamaista tai sääntöihin sidottua, jokaista koulutettavaa rohkaistaan ja kannustetaan etenemään omien voimavarojensa mukaisesti. Itse saa paljonkin vaikuttaa mihin suuntaan kyseistä koulutusta viedään. Riippuen, mitkä ovat omat vahvuudet sekä kiinnostuksen kohteet.
Ensimmäisessä vaiheessa painotus on vahvasti tuotteiden perustiedoissa sekä käytössä. Esiintymistaitoja myös tässä vaiheessa hieman käydään läpi teoriassa sekä käytännössä.
Kukin voi sitten omassa maassaan käyttää näitä taitoja hyödyksi Label.m edustuksen kanssa yhteistyössä, esim. muille sarjan käyttäjille viedä tietoa eteenpäin, osallistua maassaan järjestettäviin Toni&Guyn koulutuksiin backstagelle sekä paljon muuta. Se jää nyt sitten nähtäväksi mitä kaikkea tämä tuo tullessaan, kun tässä askel askeleelta edetään;) Ovet ovat nyt avoimena moneen eri suuntaan!


Tässä muutama kuva akatemian tiloista sisältä. Toisen päivän koulutus/workshop järjestettiin täällä. Eka päivän teoriaosuus olikin ylimmän kerroksen studiossa, jossa tehdään kaikki kuvaukset, sekä tv-nauhoitukset. Sieltä valitettavasti yhtään kuvaa en ottanut, taisin olla niin fiiliksissä kaikesta muusta, että kuvaus unohtui kokonaan:)
   Ensimmäisenä päivänä tulikin sitten tehokas kattaus Toni&Guyn 50vuotta sitten alkaneesta menestystaipaleesta, ensimmäisen liikkeen perustamisesta aina tähän päivään asti, Label.m-filosofiasta kaikenkattavasti sekä hirmuinen määrä tuotetietoutta. Päivä akatemiassa alkoi klo: 9.45 ja lopettelimme kuuden maissa, voitte kuvitella miten paljon tietoa päivään mahtui!
Lisäksi tutustuimme toineen toisiimme, keitä olemme, mistä tulemme. Ryhmään osallistui tulevia ambassadoreja; Hollannista, Ranskasta, Israelista, Bahrainista, Tanskasta ja Kyprokselta. Minä olin ainut Suomesta. Kulttuurieroja ei siis voinut olla huomaamatta:)
Viimeisenä yllätyksenä päivän päätteeksi saimme sitten kaikki läksyn seuraavalle päivälle; valmistaa kolmesta tuotteesta presentaatio muille, sekä kouluttajillemme Eamonille ja Morganille, jotka istuisivat myös yleisössä...
Ounou, yöunista ei sitten meinannut tulla yhtään mitään! Ensimmäinen ajatus olikin  seuraavana aamuna, ennenkuin sain silmät edes auki, tämä esitelmä!


Toinen päivä alkoi workshopilla. Jokainen pesi, leikkasi, muotoili ja viimeisteli yhden mallin hiukset. Tavoitteena oli enemmänkin tuotteisiin tutustuminen, niiden käyttö ja kokeilu.Tässä mallini hiukset lähtötilanteessa. Hiukset olivat käsittelemättömät ja luonnonkiharat, hienolaatuiset sekä kaipasivat kosteutta. Valitsin siksi hänelle pesupaikalle Gentle Cleansing shampoon ja Daily Shine hoitoaineen.
 


Lopputulos näyttää seuraavanlaiselta. Mallini ei halunnut juurikaan muutosta leikkaukseen. Hieman lyhennystä jo olemassa olevaan malliin sekä otsikseen ja kevennystä latvaosaan. Linja polkkiksessa pidettiin suorana ja tasamittaisena.
Leikkauksen pohjalle käytin Smoothing Cremen ja Gelin sekoitusta, föönäyksen pohjalle, monien omien asiakkaidenikin suosikkia, Soufflea kiharoiden puristeluun ja viimeiseksi otsiksen alle Brunette Dry Shampoota.
Halusin korostaa mallin omaa luonnonkiharaa niin, että kihara olisi vain latvoissa, tyvialueelle en hakenut tällä kertaa kohotusta/kiharaa.
(Voin kertoa joskus myöhemmin lisää käyttämistäni tuotteista ja miksi valitsin juuri ne, ettette kyllästyisi tällä kertaa tähän tekstin määrään:)) 
Ylläolevassa kuvassa hollantilainen Ambassador taiteilee erikoisella tyylillään oman mallinsa hiuksia:) Tykkäsin kovasti mallin hiusväristä!


Tiesittekös muuten, että kaikki Label.m-tuotteet testataan ensin kampaajilla liiketyöskentelyssä, ennenkuin ne lanseerataan ja tulevat myyntiin kuluttajille?


Allaolevassa kuvassa israelilainen kampaaja föönää mallinsa hiuksia. Kollega avusti toisella pyöröharjalla.

                                                              Alhaalla oleva kuva on presentaatiostani. Voin kyllä kertoa, että ihan pikkasen jännitti! Pelkäsin menettäväni puhekykyni kokonaan, kun seisoin yleisöni edessä. Presentaation pituus piti olla vain 5min. Se oli ehdottomasti elämäni pisin 5minuuttinen. 
Tilannetta ei juurikaan auttanut edes se, että kaikki muutkin sanoivat olevansa ihan stressinä esitelmästä! Paitsi tietenkin israelilaiset, muutenkaan he eivät tuntuneet stressaavan pahemmin mistään! Ihailtava elämänasenne, ei huolta aikatauluista tai huomisesta. Heillä oli kyllä rento ote elämään, voisinpa ottaa edes hieman oppia heistä:)
Jäklikäteen mietittyäni se ei ollut ollenkaan niin paha, mitä kuvittelin. Hienointa oli tunne itseni ylittämisestä, menin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja selviydyin. Sehän kehittää enemmän kuin mikään.
Luultavasti ei ihan heti tule tilannetta, mitä jännittäisin yhtä paljon;)

Viimeisenä vielä ryhmäkuva ihan mahtavista, persoonallisista ihmistä, joilla on sama intohimo ja halu jakaa samoja asioita. Viettämääni kahta huippupäivää heidän kanssaan en koskaan tule unohtamaan! Ryhmässämme oli kova tekemisen meininki, tsemppaava asenne toisiamme kohtaan ja ennenkaikkea superhauskaa!
Keskellä kuvassa vaaleahiuksinen herrasmies on muuten Eamon ja hänen vierellään punapaitainen herrasmies on Morgan, he olivat kouluttajiamme. Heiltä löytyi vastaukset kaikkiin kysymyksiin Label.m:ään/Toni&Guyhin liittyen. Aivan mahtavia miehiä, jotka ovat mukana ja läsnä koulutustilaisuuksissa koko sydämellään.
(Ihan kaikki eivät kuvaan mahtunut, tanskan, ranskan ja osa israelin edustuksesta jäi kuvan ukopuolelle)

Yazzissa me kaikki olemme nyt onnellisessa asemassa; saamme ensimmäisinä tiedot uusista tuotteista Label.m rintamalla, nopeammin tietoa uusista hiustrendeistä mitä maailmalla tapahtuu sekä meillä on kattava tukiverkosto eri puolilla maailmaa alaamme liittyen. Olemme askeleen edellä aikaamme ja lähempänä Lontoon vaikuttavia hiusmuotimaailman edelläkävijöitä. Upeaa, eikös vaan?:) 


Kyselkää, kommentoikaa jos haluatte lisätietoa esim. käyttämistäni tuotteista mallilleni tai jos on jotain toivomuksia postauksesta Lontooseen liittyen.
Ja pakko vielä mainita tähän väliin, että uusia tuotteita on ihan pikapikaa tulossa myös Suomeen! Aika kivoja juttuja, enkä tietty tässä vaiheessa paljasta mitä ;)

Kaikki ei kuitenkaan ollut vielä tässä Lontooseen liittyen, lupasinhan aiemmin puuduttaa teidät reissuni tapahtumista:) Lisää kuulumisia tulee vielä ihan varmasti!

Olen niin innoissani menossa maanantaina töihin, että Irene ja Jenna tulee olemaan ihan kauhuissaan:) Mutta vielä sitä ennen otan kaiken ilon irti viimeisistä lomapäivistäni!  
Nauttikaa tekin talvisesta viikonlopusta:)

T. Label.m Ambassador Sirkku <3 <3


4 kommenttia:

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)