sunnuntai 10. marraskuuta 2013

SUOLAA HIUKSIIN...

Heippa kaikille pitkästä aikaa!
Meillä molemmilla on ollut kiireinen viime viikko Irenen kanssa, pitkiä päiviä töissä yms. joten tänne postailuun aikaa ei ole riittänyt. Kivaa kun pikkujoulukiireet ovat taas aluillaan:)

Aiomme kertoa ja jakaa vinkkejä erilaisista hiustuotteista blogissamme ja keskitymme välillä perusteellisemmin aina yhteen kerrallaan.
Ja nyt aluksi haluaisinkin esitellä teille yhden ehdottomasti suosikkituotteistamme. Monille tämä saattaa olla jo tuttu tuote sekä löytyä myös kotikäytöstäkin. Tuote on ensimmäinen esittelylistallamme syystä, että jo pelkästään tällä tuotteella pärjäät hyvinkin pitkälle hiustenmuotoilussa ja viimeistelyssä, voin luvata että muuta tuotetta et välttämättä edes tarvitse!
Tässä vaiheessa haluatte varmaan jo kuulla mikä tuote tällainen on, ettei muka muuta tarvita:)


SEA SALT SPRAY on kyllä parasta mitä suomalaiseen hiuslaatuun voin suositella!! Merisuolasuihke tekee liukkaasta, lasimaisesta hiuksesta karheamman ja näin ollen helpomman käsitellä. Esim. ponnarit pysyvät paremmin paikallaan tai kun halutaan näperrellä erilaisia lettejä niin hius ei liu'u sormien välistä sekä letit pysyvät paikoillaan.
Hienompaan, ohuempaan hiukseen Sea Salt Spray antaa kaivattua tuuheutta ja rakennetta.
Voit käyttää Sea Saltia joko kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua lämmöllä, jättää hiukset kuivumaan luonnollisesti tai suihkutella kuiviin hiuksiin ja puristella saadaksesi laineita, kiharoita, luonnollista huolettomuutta. Sea Saltilla kaikenlaiset tyylit ovat mahdollisia! Soveltuu myös monenlaisiin hiuslaatuihin. Miehille sekä naisille.
Asiakkailta saatu palaute on yleensä parasta palautetta ja moni onkin löytänyt tästä luottotuotteensa!
Monet kertovat pitävänsä Sea Saltin helppoudesta käyttää, hius jää luonnollisen tuntuiseksi/näköiseksi, saa todellakin paksuutta hiuksiin, ei jätä tahmaisuuden tuntua, tärkeää on myös se, että tuote kestää ja kestää!
Yazzissa meillä on käytössä Toni&Guyn Label.m-sarja josta tämä Sea Salt Spray löytyy. Suihke sisältää eksklusiivisen merileväcocktailin merten syvyyksistä sekä Enviroshield-yhdisteen, joka suojaa hiuksia lämmöltä, UV-säteiltä ja värin haalistumiselta. Sea Salt ei sisällä sulfaatteja.
Tuote on 200ml ja hinta 24,20€
Itse käytän Sea Saltia joko pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Suihkutan tuotetta tasaisesti kaikkialle tyvestä latvaan, jonka jälkeen kampaan hiukset, jotta tuote levittyy tasaisesti hiuksiin.
Tuotteen tehoa säädän määrällä eli mitä enemmän suihkutan, sitä enemmän saan rakennetta. Tämän jälkeen föönään hiukset samalla puristellen käsilläni hiuksia, näin saan kuohkeamman lopputuloksen. Pitää aina muistaa kuivata ihan kuivaksi asti, jos hiuksiin jää kosteutta ne helposti latistuvat hetken kuluttua.
Kuivattuani hiukset voin kihartaa/suoristaa raudalla tai jättää vain huolettomasti auki tai kiepauttaa hiukset nopeasti sekaiseksi sykeröksi, se on helppoa koska hius on sopivasti karheampi.
Tuotetta suihkuttelen useasti myös kuiviin hiuksiin jos tuntuu, että kaipaan lisää rakennetta, jätän joko kuivumaan tai föönillä puhaltelen tuotteen kuivaksi hiukseen. Sea Saltia voin huoletta kerrostella hiukseen aina uudelleen, koska se ei kovinkaan helposti tule liian tahmeaksi.

Sea Saltia voit siis suihkutella ennen kuivausta, kuivauksen jälkeen, pesukertojen välillä, käsien kautta puristellen hiuksiin, kihara/laineviimeistelyyn, suoraan viimeistelyyn, monenlaisiin hiuslaatuihin, voit suihkutella sormikiharoiden pohjalle ja kun avaat ne niin hiukset ovat kivasti luonnollisella kiharalla, ihan mitä vaan keksitkin!
Voisin tästä tuotteesta kertoa teille vaikka kuinka paljon, mutta ette varmasti jaksaisi lukea enempää, nytkin taisi tulla jo ihan tarpeeksi tekstiä:)
Kyselkää ihmeessä jos heräsi jotain kysymyksiä tai jos haluatte vinkkejä Sea Saltin käytöstä omiin hiuksiinne:) Mielellään vastaillaan:)

Alapuolella muutama esimerkkikuva minkälaisiin tyyleihin Sea Salt sopii loistavasti.
Ja vimppana alhaalla Irenen löytämä video Sea salt-muotoiluun liittyen.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!
Itselläni on superkiva viikko edessä joka alkaa huomenna kampaajan penkissä, Irene "joutuu" ottamaan mun pehkoni käsittelyyn jos siitä jotain saa aikaiseksi ja mä tietty saan laittaa Irenelle jotain ihan uutta;) Mutta siitä kerromme sitten myöhemmin lisää.
Viikko huipentuu Helsingissä, kun lähdetään Irenen kanssa juhlimaan pikkujouluja! Siitäkin saatte sitten tietää tarkemmin miten sujui:)
Ja ennenkuin viikko on lopuillaan siihen mahtuu monenlaista odotettua tapahtumaa ja ihanien ihmisten tapaamista...<3

<3:lla Sirkku


PS. Suolasuihke on myös loistava pohjatuote ns. overnight-kiharoille. Tässä esimerkkivideo siitä, miten saa hiuksista todella vaivattomasti tuuheat ja luonnollisen kiharaiset! Kostuta vain nukkumaan mennessäsi hiukset suolasuihkeella ja kiepauta löysähköt nutturat hiuksiisi. Jos nutturat ovat liian vaikeat nukkumista ajatellen letit käyvät myös vallan mainiosti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)