lauantai 16. marraskuuta 2013

Pikkujouluista tukkaa

Pikkujoulukausi ja sen tuomat kiireet ovat nyt alkaneet kovalla rytinällä. Loppuvuoden viikonloput täyttyvät monilla erilaisista pikkujoulujuhlista, ovat ne sitten työpaikan, kavereiden tai vaikka opiskelujärjestön järjestämiä. Moni Yazzin asiakaskin on jo käynyt kammattavana tai värin ja leikkauksen yhteydessä kysellyt mahdollisista kampauksista talven juhliin.

Suuntaamme tänään kiireisestä viikosta pehmentyneet päämme Helsinkiin Schwarzkopfin pikkujouluihin, joten pieni kampausinspiraatio omankin pään suhteen ei ole lainkaan pahitteeksi. Pikkujoulujuhliin halutaan yleensä kampaus, joka ei ole liian juhlava ja laitettu. Tämän vuoksi kokosin teille kollaasin rennoista ja helposti itsekin toteutettavista kampauksista.
 

 
Postaillaan myöhemmin miten Helsingin reissu sujui. Toivottavasti jaksetaan lähteä hotellihuoneesta itse juhliin, vaikka hieman huonolta kyllä näyttää   - ollaan Sirkun kanssa nimittäin koko viikko nähty valveunia hotellihuoneen pehmeistä peitoista ja ihanasta aamiaisesta! Tulee ainakin pieni rentoutuminen oikeaan kohtaan! :)

- Irene

PS. Jos kaipaatte neuvoja omien hiusten laittoon tai mietitte miten tietyn kampauksen saisi toteuttua omaan tukkaan -> laittakaa viestiä kommenttiboxiin!

Tässä muuten vielä hauska DIY- ohje, millä saa pitkästä tukasta polkkatukan :)
Ohje täältä.


1 kommentti:

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)