maanantai 25. marraskuuta 2013

Are we ready?

Heippa taas ja terveisiä jouluisesta Kööpenhaminasta! Karkasin viettämään syntymäpäiviäni yllärimatkalle sisustuskauppojen ja pyöräilyn paratiisikaupunkiin Köpikseen. Muutaman siellä vietetyn päivän aikana ehdin silmä tarkkana tutkailla paikallisten hiuksia ja katumuotia - siinä normaalin turisteerauksen ja lomasta nauttimisen yhteydessä :)

Kaupunkikuvassa näkyi todella paljon tyylikkäitä ja persoonallisia ihmisiä. Päälimmäisenä mieleen jäi kuitenkin lukuisien nuorten tyttöjen ja naisten jalassa olleet New Balance-lenkkarit, turkit (niin aidot kuin feikitkin), isot villakangastakit, toinen toistaan hienommat pyörät, Dr.Martenssit...


... ja oudoimpana kaikista -> HIUSDONITSIT! Oli pakko hieroa muutaman kerran silmiä, että näenkö tosiaan edessäni olevan tytön päässä hiusdonitsin? Kyllä! Tämä trendi on mennyt multa ainakin täysin ohi. Omituista kyllä, mitä enemmän niitä näin, sitä paremmalta ne näytti. En silti (ainakaan vielä) ole valmis laittamaan sellaista omaan päähäni. Suurin osa meistä naisista käyttää hiusdonitsia kuitenkin vain meikkiä pestessä, silloin kuin kukaan muu ei ole näkemässä :D Mahdetaankohan me suomalaiset olla valmiita jättämään se päähän ulos lähtiessä?

Todistusaineistona tämä kännykällä napattu kuva (ihan vaan noita &Otherstories kenkiä kuvailin hehe..)
Miten on, iskeekö scrunchie/donitsitrendi teihin? :)Loppuun vielä joulutunnelmaa Kööpenhaminan joulutorilta. Suosittelen kaupunkia lämpimästi, vaikka pelkkänä minilomakohteena!

- Irene3 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=3fuzcHeie8c

    The scrunchy is back!

    VastaaPoista
  2. Sinkkarit tuli kyllä itsellekin heti mieleen, jonka jälkeen pohdinkin et "mitä Carrie Bradshaw tästäkin olis mieltä" :D

    -Irene

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)