perjantai 22. marraskuuta 2013

ROCKIN CHRISTMAS

Saimme viime viikonloppuna Irenen kanssa ison annoksen inspistä meneillä olevaan pikkujoulukampauskauteen. Pieni irtiotto kiireen keskellä tuli todellakin enemmän kuin tarpeeseen molemmille, muistelen vieläkin hotellin ihanan pehmoista sänkyä sekä herkullista aamiaista...
Schwarzkopf järjesti meille kampaajille Rockin Christmas-illan pikkujoulun merkeissä. Sai samalla mahdollisuuden tavata kollegoja ympäri Suomen ja ohjelmaan sisältyi tietty ammatillista antiakin: uusia tuotteita sekä kampausvinkkejä illan huipentuessa näytökseen jossa pääosassa oli kampaukset. 
Jatkot olivat Apollossa jossa ilta olisi voinut jatkua yöhön asti hyvässä seurassa jos vaan olisi ollut energiaa siihen raskaan työviikon jälkeen;)

Illan aikana näkemissämme kampauksissa oli todellakin juhlan tuntua, glamouria ja säihkettä. Uutena ideana toimme Yazziin tuliaisiksi erilaiset hileet eri väreissä ja muodoissa, aivan loistava idea! Nyt vaan odotellaan kenelle saadaan niitä laittaa:)
Kreppaukset olivat myös hauska idea kampausten pohjalle. Krepatun hiuksen saa todellakin mihin asentoon/muotoon vaan haluaa sekä lopputulos on hitusen rock, mutta myös juhlava. Paljon oli myös lainetta ja kiharaa, isoja kampauksia sekä yhdistelyjä eri tyyleistä samaan kampaukseen.
Kuvista saatte mielikuvaa illan tunnelmasta ja ehkä löydätte juuri itsellenne sopivan kampauksen tuleviin pikkujouluihin!

Kivaa viikonloppua! 

<3:lla Sirkku

P.S. Pakko hehkuttaa: Irene on maanantain ja tiistain viimeisten onnistuneiden ja hyväksyttyjen näyttöjen jälkeen vihdoinkin VALMIS parturi-kampaaja!!!
ONNEA Irene:)


Ja seuraavaksi illan aikana räpsittyjä kuvia:)


 


4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia bilehiletötteröitä!
  Ja isot onnittelut Irenelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin taas paljon uutta ideaa kampauksiin, hileet oli kyllä ihan paras juttu:)
   Ja ISOkiitos onnitteluista;)

   Poista
 2. Voihan video miten upeita kampauksia ja toi keltanen koru - IHANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa vaan paljonpaljon sellaisia pippaloita mihin vois tollasia kampauksia taiteilla:)
   Irenen keltainen koru on kyllä mustakin aivan IHANA!
   T.Sirkku

   Poista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)