lauantai 2. marraskuuta 2013

Main Stage - Lontoo

Syyskuun alussa koitti vihdoin ja viimein kauan odottamani Lontoon työreissu, (johon tietty sisältyi myös shoppailua, shoppailua ja shoppailua). Oon "vähän" huono pitämään lomia, joten yleensä niihin sisältyy useasti myös työkuvioita ;)

Lähdin Lontooseen haistelemaan uusia tuulia hiusten ja muodin osalta, sekä juhlimaan tänä vuonna 50vuotta täyttävää Toni&Guyta. Ajatelkaa, vuonna1963 perustettiin pienenpieni ensimmäinen Toni&Guy-salonki Lontoon Claphamiin, nyt salonkeja on jo ympäri maailman.
Main Stage-tapahtumassa kokoontuvat joka vuosi kampaajat, yhteistyökumppanit, kouluttajat ja edustajat - kaikki jotka jollain tapaa liittyvät Toni&Guy/Label.m-kuvioihin.
Tämän vuotinen Main Stage järjestettiin jonkin verran Lontoon ulkopuolella,  Stevenage-nimisessä paikassa, Knebworth Housen vanhalla linna-alueella. Puitteet olivat upeat! Tapahtuma oli enempi festaripainoitteinen, mutta näin juhlassa todellakin laidasta laitaan asuvalintoja ja hiustyylejä!
Oli mahtavaa tavata muita alan ihmisiä ja seurata kaikenkirjavia tyylejä, WOW!!
Kohokohta oli tietty kovasti odotettu näyttävä hiusnäytös, jossa esitellään ensimmäistä kertaa tuleva hiusmuotikokoelma. Vaatemuoti on myös iso osa näytöstä, koska kaikilla malleilla on muotisuunnittelijoiden upeat luomukset päällään.
Illan aikana tunnelman nosti kattoon räväkkä artisti Iggy Azalea sekä Suomessakin tunnetumpi Labrinth.
Menestyneitä Toni&Guyn salonkeja, kampaajia sekä yhteistyökumppaneita palkittiin erilaisista saavutuksista esiintyjien välissä.

Kun "viralliset" kuviot olivat ohi niin alkoi armoton biletys! Dj:n tykittäessä ykköshittejä tunnelma oli mieletöntä;) Mielestäni suomalaiset kampaajat ovat varsinaista juhlijabiletysporukkaa, mutta kyllä me aika perässä tullaan, brittiläisiin verrattuna ollaan vielä ihan lastenkengissä! Itse seurailin tilannetta sivusta, kun suurin osa juhlijoista juoksivat kilpaa esiintymislavalle tanssimaan, järkkärit olivat muuten sen porukan kanssa aika pulassa! Ehkä seuraavalla kerralla uskaltaudun itsekin tohinan keskelle. Nimittäin katsoessani sitä toimintaa päätin kuitenkin suojella tärkeitä työvälineitäni; käsiäni! Sen näköistä se meno oli, että huhhuh!
Asiaakkani eivät varmaan ois ollut tyytyväisiä kun olisin toheloinut siellä seassa ja tullut kotiin kädet paketissa, vai mitä?
Mutta pääasia että hauskaa oli!

Näytös ja koko Main Stage ylipäätään on todella inspiroiva kokemus ja sen jälkeen on heti pakko päästä tekemään uusia hiuksia asiakkailleni sekä tietty jakamaan työkavereille kaikki uudet hiuskuviot:) 
Ajattelin jakaa myös teille mielikuvia minkälaista hiusmuotia on luvassa seuraavaksi, tunnelmat Main Stagesta ja mahtuuhan mukaan palanen myös Lontoota:)
Onneksi seuraava Lontoon matka häämöttää jo edessäpäin...

Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille <3 <3
T.Sirkku

P.S. Tämä oli sitten mun ensimmäinen ikinä ihan itse melkein itsenäisesti tehty postaus(onneks on WhatsApp ja Irene) Olkaa armollisia jos ei ihan kaikki näytä siltä kuin pitäis teidän mielestä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)