maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mestarin opissa

Keskiviikkona 23.4. lähdimme Jennan ja Yazzin työharjoittelijan Lyyran kanssa pienelle koulutusmatkalle Helsinkiin. Luvassa oli alamme kuuluisimman kampausneron Patrick Cameronin koulutus. Uusi-seelantilainen, sittemmin brittiläistynyt, ihanalla aksentilla puhuva Cameron on kiertänyt jo vuosikausia ympäri maailmaa kouluttamassa kampaajia ja onkin alalla todella arvostettu. Naureskeltiin tyttöjen kanssa, että koulussakin useasti tehtiin harjoituskampauksia juuri Patrickin opetuskirjojen pohjalta - ne kirjat tosin vaikuttivat olevan peräisin jo 80-90 -luvuilta :D Supernopea ja taitava Cameron loihti kahden tunnin koulutuksessa yhteensä kahdeksan kampausta. Kampauksia oli kuitenkin jo pohjustettu sopivasti, joten yleisön ei tarvinnut tuijotella tuotteiden levittämistä ja pohjakiharoiden laittoa.

Silmä tarkkana tuijotettiin jokaista Cameronin kädenkääntöä ja liikettä. Saimme todella paljon inspiraatiota ja vinkkejä uusista tavoista tehdä todella perinteisiäkin juttuja. Suurin osa kampauksista olikin helppoja tekniikoita apuna käyttäen tehtyjä, mutta sisälsivät kaikki jonkin pienen twistin.


Koulutuksessa kirjoittamani muistiinpanot sisälsivät seuraavia juttuja:
lettejä, solmuja, laineita, ruusukkeita, valkkeja, tupeerausta, kiepautuksia, pehmeyttä ja seksikkyyttä. Patrick myös kertoi, että kun häneltä useasti kysytään Voguesta, Ellestä tai vaikka Marie Claire- lehdestä mikä milloinkin on hiuksissa trendikästä, vastaus on useimmiten sama  - seksikkyys! Se ei mene ikinä pois muodista.

Lopuksi päästiin Jennan kanssa vielä yhteiskuvaan Cameronin kanssa :DPäivän lopuksi kampaustaituri suositteli vielä kaikille yleisössä istuville - HAVE FUN WITH HAIR!
Ja niinhän me tehdään, sopivien rajojen sisällä tietty :)

<3:llä Irene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)