sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Katumuotia

Label.m Ambassadorina haluan jakaa itselleni tärkeitä juttuja myös muille. Työkaverini tietty "joutuvat" ehkä eniten näitä juttujani kuuntelemaan - toivottavasti kuitenkin saavat niistä yhtä paljon inspistä kuin minä itsekkin:)

Pari viikkoa sitten Yazzin tiimipalaverin yhteydessä halusin Jennalle ja Irenelle jakaa yhden minulle tärkeimmistä lähteistä - streetstyle-sivustot. Näistä saan todella paljon uusia ideoita omaan työhöni ja pysyn koko ajan "kartalla" mitä tulevaisuudessa hiusmaailmassa tapahtuu. Tykkään poimia niistä myös itselleni erilaisia vinkkejä puketumiseen/hiuksiini liittyen. Voisin kuluttaa aikaa loputtomasti netissä selaillen kaikenlaisia katumuotikuvia.

Keräilin jo hyvissä ajoin paljon kuvamateriaalia eri tyyleistä ja kävimme ne yhdessä läpi. Poimin kuvista muutamia silmiinpistäviä tulevia trendijuttuja ja niistä sitten juttelimme miten voisi yhdistellä mihinkin ja käyttää omassa työssä/pukeutumisessa hyödyksi. Tämän katsauksen jälkeen kyllä olimme kaikki sitä mieltä, että nyt SHOPPAILEMAAN;) 
Vaikka suurin osa kuvista/tyyleistä voi olla sellaisia etten ikinä itselleni laittaisi, mutta kun kuvia tarkkaan katsoo - näkee hyvinkin paljon asioita mitä voisi yhdistellä omaan tyyliin. Uudet muotitrendithän napataan nykyään myös katumuodista. Jotkin isot nimet tarkkailevat miten kaduilla nuoriso pukeutuu ja alkavat siitä työstämään omaa mallistoaan. Jos haluat olla edelläkävijä vaikka hiusmuotiin liittyen, suosittelen selailemaan näitä sivustoja - tiedät jo hyvissä ajoin ennenkuin Suomessa on ehditty yhtään sellaista tukkaa leikkaamaan/värjäämään mitä on tulossa:) 


Keräilin myös teille muutamia erikoisempia tyylejä ja mitkä herättävät minussa hyvinkin paljon innostusta kokeilemaan jotain uutta:)

Miehetkin on huomioitu;)

Näissä kuvissa on siis vain murto-osa itseäni kiinnostavista tyyleistä ja meinasi tulla jo valinnanvaikeus mitä teille esittelen;)
 Streetstyle-sivustoja on netti pullollaan - googlettamalla löytyy monennäköistä. Itse suosin eniten (yllättäen) sivustoja, joissa on kuvattu Lontoon kaduilta tyylien monitaitureita.

Onkos teillä joitain lempparisivustoja tms. mistä käytte bongailemassa trendejä pukeutumiseen tai hiuksiin liittyen? Kertokaa ihmeessä, olisi mukava käydä kurkkimassa:)

<3:lla Sirkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)