torstai 22. toukokuuta 2014

Yazzin tiimi vahvistuu:)

Huhuuuuuu!!! Aika hiljaiseloa ollaan blogin osalta eletty lähiaikoina. Juttuja olisi vaikka kuinka, mutta aika ei vain tahdo riittää postauksien kirjoittelulle. Muutama lisätunti vuorokauteen ei olisi pahitteeksi;) Tämä kevät on ollut kyllä melkoisen kiireistä ja tapahtumarikasta aikaa!

Yksi kivoista jutuista tämän kevään osalta on ollut harjoittelua suorittaneen Lyyran reipas työskentely Yazzissa. Tänään oli kuitenkin viimeinen harjoittelupäivä ja ensi viikolla hänellä on valmistuminen edessä. Onneksi Lyyra tuli Yazziin kuitenkin jäädäkseen - kesällä alkaa virallisesti työskentely Yazzissa tuolivuokralaisena. Oli meidän onni, että saatiin näin hyvä persoona vahvistamaan Yazzin tiimiä:)

Viimeisen päivän kunniaksi (harjoittelijana) laitettiin hiukset kuntoon tulevaa kesää varten;) Lopputuloksesta ei aina ole takeita, kun kampaajat testailevat omiin hiuksiinsa uusia värejä tai sekoittelevat tuubinjämiä. Tällä kertaa kuitenkin tuli toffeista ja pastelliviolettista sävyä.

Kuviin on vaikea saada totuudenmukaisia sävyjä esille, mutta suurinpiirtein tämän näköisiä sävyjä saatiin aikaiseksi:)
Itse olen tällä hetkellä ihastunut pastellisiin vivahteisiin. Niitä on kiva kokeilla, koska ne huuhtoutuvat pikkuhiljaa hiuksesta pois - eivätkä näytä missään vaiheessa "kulahtaneilta". Sen lisäksi ne ovat myös helppohoitoisia - ei tarvitse välttämättä sävytellä uudelleen tai poistaa hiuksesta nopean ja luonnollisen haalistumisensa takia:) Pastellisävyt ovat ehdottomasti kesän juttu!
Myös kaikki kukka-aiheiset jutut pukeutumisessa sekä asusteissa toimivat myös kesällä. Nutturassa oleva kukkakoriste on itse asiassa hiuspanta.
VINKKI: kannattaa kokeilla koruja, hiuskoristeita yms. muuhunkin kuin mihin ne ovat tarkoitettu;)

<3:lla Sirkku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)