tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kurkistus kevään/kesän 2014 hiuksiin

Kävimme Yazzilaisten kanssa pari viikkoa sitten inspiroitumassa Schwarkopfin Essential Looks-trendien parissa. Tämän kevään/kesän kokoelmalla on kolme erilaista tyylisuuntaa: CANDY DANDY, WHITE HOT ja METALLXX.
Tällä postauksella haluamme inspiroida myös teitä - jos vaikka saisitte jonkin uuden idean mitä ehdottomasti haluaisitte testata :) Seuraavaksi tiivistettynä tietoa hiustrendeistä ja tietty muutamia kuviakin koulutuksesta. Loppuun lisättynä virallisia Schwarkopfin kokoelmakuvia. 

Kevään/kesän ehdoton juttu on otsahiukset; saavat olla lyhyet, rikotut ja itse laikatun näköiset(mutta älkää silti kokeilko kotona;)).
Undercut-leikkaukset ovat suosittuja; alaosiin leikataan todella lyhyitä, siilimäisiä osioita, pidemmät pääliosan hiukset laskeutuvat niiden päälle korostaen leikkausmuotoa tai eri viimeistelytyyleillä lyhyet osiot tulevat jännästi esille.
Pastellivärit kasvattavat suosiotaan; nyt ne saavat olla voimakkaampia ja "aikuismaisia" 
Punaisen eri sävyt; tehdään monisävyisiä värjäyksiä joissa eri punaiset vivahteet sulautuvat toisiinsa.
Metallivivahteet; uutuutena Schwarkopfin värivalikoimissa erilaiset metallinhohtoiset vivahteet.
Kaikenkaikkiaan värit näkyvät nyt hiuksissa! 

Miehille jakaus leikataan selvästi näkyviin hiusmalliin; koneella tai saksilla(tätä ollaan jo muutamille rohkeille saatu Yazzissa testata). Miesten malleissa sivut todella lyhyet, päälliosa jätetään pidemmäksi joka viimeistellään taaksepäin tai viistosti sivulle. Muotoilutuotteet saavat miesten hiuksissa nyt näkyä! Parrat ovat isoja ja "risuisia" - hiukset siistejä ja viimeisteltyjä. Värit miesten hiuksissa ovat luonnollisia ja tuhkaisen vivahteisia.


Koulutuksessa näytettiin myös miten saadaan todella helposti näyttävän näköistä viimeistelyä tai vaikka ihan kunnon kampaus pikkuisia kumilenkkejä käyttäen. Noita värikkäitä täytyy ehdottomasti hankkia Yazziinkin käyttöön!


Ja tässä vielä virallisia kuvia :)


Jos haluat lisäinspistä niin käy tsekkaamassa Schwarzkopfin sivuilta tarkemmin tästä:)


Mitäs mieltä olette? Löytyikö jotain hiusjuttua, mitä haluat testata?
Pastellivivahteet ainakin taitavat olla yksi meidän suosikeista;)

- Sirkku ja Irene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)