perjantai 4. huhtikuuta 2014

KäkkäräKikkaraSäkkäräKiharat

Ihana, aurinkoinen ja VAPAA viikonloppu alkamassa!
Tässä teille pientä piristystä (?) ja inspistä viikonlopun kampauksiin:)
Tarvitset vain n.20kpl piippukrasseja - löytyy esim. askarteluliikkeestä, muotoilusuihketta ja pikkuharjan/kamman. Itse laitoin label.mltä Sea Salt Sprayn pohjalle ja viimeistelyyn Hairsprayn.
Hiukset rullasin krassien ympärille, harjasin joka osion hyvin selväksi ennenkuin aloin rullaamaan hiusta krassin ympärille(helpottaa poisottoa).
Föönäilin hiuksia välillä kuumalla puhalluksella, annoin hetken jäähtyä ja sitten poistin krassit. Krassien kanssa saa olla TODELLA tarkka etteivät hiukset mene vahingossa solmuun, kun availee kiharoita. Kannattaa pyytää vaikka eka kerran kaveri avuksi;)

Kun kaikki krassit on poistettu, voi alkaa sormilla availemaan kiharaa, pöyhimään ja pikkasen vaikka tupeeraaman tyvestä. Riippuu minkälaista kiharaa haluaa - itse halusin vähän hattaramaisen vaikutelman ja ison tukan;) Viimeistelyyn suihkuttelin hairsprayta kiinnittämään kiharan.

Lopputulos näyttää tältä. Tämän pehkon kanssa mennään varmaan tämä viikonloppu:)
Mitäs tykkäätte?:)
Ihanaa, aurinkoista ja kivaa ja mukavaa ja rentoa viikonloppua kaikille!
Muistakaa tulla moikkaamaan meitä Yazzin kirppikselle sunnuntaina!

<3:lla Sirkku

4 kommenttia:

 1. Kauhee, räjähtäny tiedemies look.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin:))) Ei itelle tullut heti mieleen:) Hain lähinnä räjähtänyttä crazy hairdresser-lookia! Kiitos havainnostasi:)

   Poista
 2. Ihan täydellinen! Mä niin aion testata tuota. Ihanaa vapaaviikonvaihdetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Nyt vaan rassit testaukseen:) Mut muista olla varovainen ettei takkuunnu hiuksiin;) Voit sit soitella Yazziin ja tilata pikaisen leikkausoperaation jos niin käy;)

   Poista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)