sunnuntai 8. joulukuuta 2013

YELLOW HAIR

Meillä on aika monta juttua jonossa, mistä haluaisimme teille kertoa. Kiirettäkiirettäkiirettä vaan pitää töissä, mutta kaikki ajallaan:)
Lähdenkin siis tätä ruuhkaa purkamaan alkupäästä!
Aikaisemmin jo laitettiinkin pientä vihjettä mitä viime maanantaina saatiin Yazzissa väritellä.
Kerron teille tarkemmin väristä, jonka sain yhdelle vakkariasiakkaalleni toteuttaa.
Olimme tästä jo aiemmin puhuneetkin, että keltaista väriä laitettaisiin jossain vaiheessa, kunhan sopiva ajankohta tulisi. Ja keltaisella siis tarkoitan KELTAISTA!!! Tämä kokeilu oli minulle ihan ensimmäinen kerta, koskaan aiemmin en ole kenellekkään saanut keltaista laittaa. Päinvastoin, keltaistahan kukaan hiuksiinsa ei koskaan halua! Useasti toivomus asiakkaalta( kuka haluaa vaaleata hiusväriä) on ettei missään nimessä sitten keltaista. Siksi tämä oli oikein mieluinen projekti, kaikki mitä aikaisemmin en ole tehnyt, kiinnostaa suuresti:) Se on haaste ja uuden oppimisen paikka.
Asiakkaalleni uusi hiusväri oli kuitenkin helppo toteuttaa, koska hänellä oli valmiiksi jo valkoiseksi blondatut hiukset, silloin takuuvarmasti kaikki sävyt tulevat esiin juuri sellaisena kuin on tarkoituskin.
Asiakkaan toivomus oli sellainen tukka, mitä muut ei todellakaan haluaisi, jotain järkyttävää ja RIVOA!! Kuitenkin ennen kun aloin hiusväriä laittamaan, oli ihan pakko kysäistä vielä asiakkaalta, että oletko nyt sitten ihan varma? Hän vaan tokaisi että: "Sirkku! Sulta en ois koskaan epäröintiä odottanut!" Niinpä sen enempää ei tarvittu ja aloitin värin levittämisen hiuksiin:)
 
Pientä jännitystä oli vaikutusajalla ilmassa. Mietin, että tuleekohan väristä täyteläinen ja tarpeeksi keltainen, sekä onko lopputulos tasainen? Kyseessä kun oli todella vaalennettu hius, varsinkin latvoista, niin silloin se ei välttämättä tartu pituuksiin tasaisesti. Osa pituudesta voi olla todella kirkas ja osa taas "hailakka". Mietin, että huuhtoutuukohan suurin osa keltaisesta pesuvaiheessa pois?
Mutta lopputulosta katsellessa kaikki nämä ajatukset olivat ihan turhaa! Mieletön intensiivisyys, kiilto ja tasainen väri tyvestä latvoihin!
 
En olisi millään malttanut leikata hiusta, vaan olisin halunnut suoraan siirtyä kuivausvaiheeseen nähdäkseni lopputuloksen. Kun hius oli vihdoin kuivattu, olimme laikki kolme, minä, asiakas ja Irene haltioissaan! Miten oikeasti KELTAINEN voi näyttää niin hyvälle? Olin jopa sanaton hetken aikaa, kampailin ja pöyhin hiusta ihmeissäni. En olisi millään halunnut päästää asiakasta lähtemään tuolistani:) Olin täysin, totaalisen ihastunut tähän hiusväriin. Mielessäni kävi jo, että mäkin haluun tälläsen! Tietty suuri syy siihen miksi väri näytti niin hyvältä johtuu myös siitä, että asiakkaalleni nyt vaan sattuu sopimaan kaikki mahdolliset värit ja mallit:) 
Vaikka tämä värjäyskerta oli ihan huippu, niin mielenkiinnolla odotan mitähän seuraavaksi tehdään hänen hiuksille, muutama idea jo heitettiinkiin ilmoille;) Kerron niistä sitten varmasti myös teille!
Käykää myös kurkkaamassa asiakkaani Pisin Reisii-Blogia. Kivoja, mielenkiintoisia juttuja hänellä.

Seuraavaksi kuvia lähtötilanteesta, värin levitys/vaikutus/pesu sekä lopputuloksesta:
 


 

 

 
 

Nämä on sellaisia hetkiä, kun tiedän olevani oikealla alalla ja miksi olen ryhtynyt parturi-kampaajaksi <3
Niin mieletöntä! Hehkutanko teidän mielestänne jo liikaa vai mitä mieltä ootte?

- Sirkku


 

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Raportti neljän pesun jälkeen: väriä ei vaahdotettaessa irtoa juurikaan ja intensiivisyys yhä huippuluokkaa! Huikea väri ja olen hiuksista saanut kommenttia mm. valokuvauksen opettajalta, jonka on jenkki: "Just simply a great hair!".
  Kiitos Sirkku tästä, ootte kyllä ihan huippuporukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit postauksesta ja vielä parempaa kuulla et keltainen on pysynyt:) ei varmaan sit lähe kulumallakaan:))) Oon vieläkin ihan fiiliksissä sun tukasta! Ite oot huippu <3
   - Sirkku

   Poista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)