perjantai 20. joulukuuta 2013

Käsittämättömän käsittelemätön

Aika harvoin, tai oikeastaan voisi sanoa ettei juurikaan koskaan kampaajan penkkiin istu asiakas jolla olisi käsittelemättömät, luonnollisessa värissään olevat hiukset. Tälläinen tilaisuus minulle sattui jokin aika sitten! Kun hiuksessa ei ole mitään värjättyä väriä pohjalla, alkaa kyllä kampaajan pään sisäinen värikartta kääntelemään sivuja ja etsimään mielessään erilaisi hiustupsuja mitä väriä voisikaan tähän hiukseen laittaa. 
Mahdollisuudet ovat rajattomat, koska käsittelemättömään hiukseen saa kaikenlaiset värit onnistumaan täydellisesti, värivivahteet tulevat esiin niinkuin pitääkin.

Asiakkaani Heli on käynyt minulla aiemminkin, mutta hänen hiuksiaan en ole aiemmin päässyt värjäämään, ainoastaan hänen hiusmallinsa on kaivannut päivitystä leikkauksen osalta. Heli on kyllä jutellut haluavansa jossain vaiheessa jotain väriä hiuksiinsa ja sitä hetkeä olen odottanut:) 
Kun tämä hetki sitten koitti, päädyimme laittamaan hänen hiuksiinsa jotain lämmintä, pirteää, reippaampaa ilmettä. Kuparinpunainen on Helille nappivalinta, sävy sopii kasvojen väriin ja kupari on myös siitä hyvä väri, ettei haalistuminen näy niin nopeasti kuin kylmemmässä punaisessa eikä näin vaadi niin paljoa kotihoitoa. Mielestäni kupari useasti  näyttää jopa paremmalta kun se on hieman haalistunut, väri tulee luonnollisemman näköiseksi. Onneksi markkinoilla on useita sävyttäviä hoitoaineita, joilla punapäät pärjäävät hyvinkin pitkälle myös värjäyskertojen välillä. Laitoin myös kevyitä, luonnollisen vaaleita raitoja Helin hiuksiin, ne tuovat kivasti eloa hiukseen ja tekevät väristä monivivahteisemman.

Halusin jakaa tämän ainutlaatuisen tilaisuuteni kanssanne, koska käsittelemättömät hiukset ovat nykyään niin harvassa. Ennen ja jälkeen kuvista voitte itse katsella miten väri vaikuttaa hiuksen ulkönäköön ja tässä tapauksessa mielestäni ainakin positiivisella tavalla:)

- Sirkku 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)