lauantai 21. joulukuuta 2013

Sotkuinen solmunuttura

Vihdoin päästään taas jakamaan DIY-ohje! Jäätiin tänään töiden jälkeen vähän videoimaan ja kuvaamaan teille muutama tee se itse- opastus, joista ensimmäisen paljastamme tänään. Voitais kyl useamminkin jäädä töiden jälkeen laittamaan toistemme hiuksia.

Mutta nyt itse asiaan > Luvassa superhelppo solmukampaus.
Näitä voi yhdistää ja käyttää niin monessa eri kampauksessa, että mielikuvitus melkein loppuu kesken niitä kuvitellessa. Voit laittaa näitä pienenpieniin hiusosioihin ja yksityiskohtiin tai vaikka ainoastaan yhdestä solmusta tehdyn sotkunutturan.  Jos osaat solmia kengännauhat - osaat varmasti tehdä näitä!


Sirkun jo valmiiksi karkeaan ja pörröiseen tukkaan laitoin pohjalle ruskeaa hiuspuuteria ja työstämisessä käytin lakkaa. Jos kaipaat pohjalle hiukseen karkeutta niin muista Sea Salt
Spray, josta tehtiin jo aiemmin postaus(täällä).
Haluttiin lopputuloksesta melko sotkuinen ja rento, osaksi senkin takia, että nykyään asiakkaat pyytää ja kaipailee ohjeita kyseisen oloisiin kampauksiin.
Todella monien asiakkaiden kanssa tulee puheeksi lettikampaukset, paljon pyydetään vinkkejä miten itse osaisi itselleen tehdä jonkinlaisen letin ja tämä solmutyylihän muistuttaa ulkonäöllisesti itseasiassa kovasti lettiä, vai mitä? Mutta on vaan huomattavasti helpompi tehdä itselle.

Solmuja voi tehdä "ranskanlettimäisesti" esim. edestä sivuun, lisäämällä kumpaankin solmuosioon lisää ja lisää.
Nämä solmujutut on tosi nopeita toteuttaa, alla olevaan videon kampaukseenkin meni kaikkineen noin 5min. Ei tarvitse tuhrata koko iltaa jos olet lähdössä hippailemaan:)

Jos kaipailet lisäopastusta solmuihin niin laita kyssäriä kommenttiboksiin tai jos on toivomuksia joihinkin kampauksiin, mihin kaipaatte neuvoja, niin voidaan sitten tehdä postaus niistä:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)