maanantai 23. maaliskuuta 2015

Mitä kuuluu label.m Ambassadorille?

Monet ovat kyselleet miten mun label.m Ambassador-koulutus etenee. Voisin hieman täällä siitä kertoilla:)

Koulutuksenhan aloitin reilu vuosi sitten Toni&Guyn Akatemiassa Lontoossa, tarkemmin siitä voit käydä lukemassa täältä.
Alkukesästä 2014 Yazzissa järjestettiin Turun label.m-salongeille suunnattu tuotekoulutus, joka oli mun ensimmäinen virallinen esiintyminen label.m Ambassadorina. Postaus tuotekoulutuksesta löytyy täältä:)
Tietty kaikenlaista itsenäistä "opiskelua" olen joka välissä pyrkinyt tekemään. Periaatteessa kaikki, mitkä mun osalta liittyy jotenkin label.m:ään, liittyy myös Ambassador-roolini opetteluun:)


Syyskuussa 2014 pääsin mukaan Lontoossa järjestettäville label.m-konferenssipäiville. Sinne osallistui eri puolilta maailmaa Ambassadoreja sekä Toni&Guylla/label.m:llä erilaisissa asemissa olevia alan ihmisiä. Mukana menossa oli myös USA:n huipputaitava artistitiimi, joiden taitavaa työskentelyä sain seurata. Konferensissa keskusteltiin paljon label.m:än tulevaisuudesta - mitä kaikkea mahtavaa on luvassa. Kahden päivän aikana meitä Ambassadoreja koulutettiin eri tavoilla esim. esiintymistä, tuotetietoutta ja käytiin läpi uutta hiusmuotia. Kohokohtana oli tietenkin itse Toni Mascolon tapaaminen! Konferenssi oli ihan mielettömänmahtava kokemus!! Siellä ollessani piti aina välillä nipistää itseään, että varmisti kaiken olevan totta! Jälkeenpäinkin miettiessäni niitä päiviä - tuntuu siltä, kuin se olisi ollut unta;)

Onneksi mulla on kuitenkin jotain todistusaineistoa kuvien muodossa siitä, että olen siellä label.m-konferensissa tosiaan ollut! Seuraavat kaksi kuvaa eivät kyllä ole laadultaan parhaimpia, kännyllä nopeasti räpsästy.

Alla oleva kuva tulee olemaan mun kuvista yksi ylitse muiden:) Samassa kuvassa itse Toni Mascolon kanssa! Ikinä en tätä hetkeä unohda!! Keskellä poseeraa label.m Suomen iki-ihana Karoliina<3 






Seuraavassa kuvassa pinkkien hiustensa kanssa Toni&Guyn Art Director Efi Davies. Tämä nainen on niin huippuluokan ammattilainen kuin olla ja voi! Voin paljastaa teille, että hän on ehdottomasti yksi mun esikuvista<3 Efin taitavissa käsissä hiuksista saa aikaiseksi mitä tahansa. Lisäksi hän on aivan valloittava persoona!

















Nyt on sitten pikkuhiljaa edetty koulutuksessa siihen pisteeseen, että olen käynyt label.m-salongeissa jakamassa tuotteista tietoa - käyttövinkkejä teoriassa sekä käytännössä. Viime vuoden lopulla ja tämän vuoden keväällä muutamia reissuja Helsinkiin on näissä tunnelmissa tehty. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki label.m-salonkien tiimit ovat olleet huippukivoja!


Seuraavaksi pitäisikin harjoitella tiettyjen label.m- koulutusten pitämistä - kun se alkaa sujumaan, niin sitten tarvitsisi saada kokemusta ja varmuutta käytännössä. 
Tämän jälkeen, kun olen vielä enemmän kiertänyt salonkeja koulutushommissa  - pääsen osallistumaan Ambassador 2.vaiheeseen Lontooseen, Toni&Guyn akatemiaan.




Nämä pari kuvaa on napattu Helsingistä tuotevinkkikoulutuksesta talvella. Pääsin tutustumaan kampaamo Osos Polares-tiimiin:)




On niin kivaa käydä eri label.m-salongeissa ja päästä tutustumaan ammattitaitoisiin kollegoihin. Siinä samalla oppii itsekin kaikkea uutta label.m:stä ja omasta alasta. 
Hienointa kuitenkin on, jos voin omalla innostuksellani tuotteisiin ja alaan saada muutkin innostumaan ja inspiroitumaan! Se on ihan huippufiilis:)
Tulevaisuus siis Ambassadorina näyttää kaikinpuolin lupaavalta. Etenen hitaasti, mutta varmasti. 


Pakko vielä loppuun mainita, että toukokuussa Suomeen saapuvat Toni&Guyn Art Directorit Lontoosta. Osallistumme koko Yazzin poppoo tulevaan koulutukseen. Omalta osaltani koulutus tulee toteutumaan vähän eri tavalla - Ambassadorin roolissa avustamassa Lontoon taitavia Art Directoreja! Tulee varmasti jännä ja inspiroiva kaksipäiväinen koulutus:)

Tälläisiä Ambassador-juttuja tällä kertaa:)
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille<3 

p.s. meillä Yazzissa aletaankin valmistautumaan tällä viikolla yhteen tämän kevään supervaativaan projektiin - Look Book-kuvakilpailuun! Onneksi ollaan saatu tähänkin juttuun mukaan just hyvät yhteistyökumppanit. Saatte kuulla tästä projektista ihan varmasti vielä tarkemmin lisää myöhemmin;) Pysyhän kuulolla!! 

<3:lla Sirkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)