keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kevään vaaleat trendihiukset

Vietin tiistai-illan Wellan Freelights-koulutuksessa Turun Marina Palacessa. Ilta oli omistettu vaaleille hiuksille ja yleisesti hiusten vaalentamiseen. Koulutuksessa kävimme läpi eri tekniikoita ja totesimme yhteisesti ns. Ombre-värjäyksen olevan jo hieman väistymässä, mutta Balayage tyylisten pehmeämpien "liukuvärjäysten" olevan kovassa suosiossa. Tämän olemme tietysti Yazzissakin huomanneet. Kovin moni ei enää halua selkeää tummaa tyveä ja vaaleita latvoja, vaan pehmeät ja sulautuvat värit ovat enemmän asiakkaiden mieleen. Jo valmiiksi tyvestä liukuvaksi levitetyt raidat taitavat nykyään kuulua jokapäiväisiin töihimme :D

Tällä kaudella muodissa ovat mm. tummassa tukassa caramel-sävyt, vaaleassa auringonvaalentamat luonnollisen näköiset raidat, lämpimät ja kylmät sävyt. Luonnollisten värjäysten rinnalla yksiväriset blondit alkavat myös olla todella pinnalla. Kuten esim. Kim Kardashianilla, joka taannoin värjäsi tummat hiuksensa kokoblondiksi. Trendikkäitä sävyjä tällä hetkellä ovat myös meripihka, konjakki, shampanja ja tietysti myös viime kaudeltakin tutut pastellit. Tässä vielä kuvia kokoelmasta :)


Tämä kevät on kyllä todellista koulutusten aikaa: Lyyra kouluttautuu parhaillaan Schwarzkopfin akatemiassa Helsingissä, jonne Sirkkukin suuntaa myöhemmin osallistumaan Wellan koulutukseen. Sen lisäksi luvassa väripäivä Yazzissa ja kirsikkana kakun päällä edellisessä postauksessakin mainittu Toni&Guy koulutus <3 Toukokuun loppuun mennessä pursutaan varmasti kaikkia uusia ideoita ja tekniikoita :)

Mukavaa viikkoa !
<3:llä Irene

Ps. Kurkkaa tämän videon loppupuolelta superhelppo keino tehdä kiharat pitkään tukkaan.(kuvat. wella.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)