maanantai 9. maaliskuuta 2015

Label.m - Brunettehiusten pelastus

Seuraavaksi jaan teille hyviä vinkkejä muutamista label.m-lempparituotteistani. Label.m on panostanut monipuolisesti myös tummempien hiusten muotoiluun.
Kaikki ketkä kokee ongelmana tummissa hiuksissa tyvikasvun, kuivashampoiden/puuterien jättämien harmaiden sävyjen tai hilseilevän näköisen efektin hiukseen - LUKEKAA TÄMÄ!

Label.m-sarjan puuteri ja dryshampoo poikkeavat mielestäni hyvinkin paljon muista samantyyppisistä eri merkkien tuotteista. Uutuustuote Brunette Texturising Volume Spray on taas ihan omaa luokkaansa!
Kohta tiedätte kaiken näistä tuotteista ja saatte hyviä vinkkejä jokapäiväiseen hiustenmuotoiluun:)

Oletteko valmiina?Ekana kerron Brunette-linjan kevyimmästä tuotteesta - Brunette Dry Shampoosta.
Dry Shampoo raikastaa ja puhdistaa. 
Tuote antaa myös kuohkeutta, mattaista ja tuuheampaa fiilistä hiukseen.

KÄYTTÖ: Käytetään aina kuiviin hiuksiin. Hiukset voivat olla puhtaat ---> ehkäisee rasvoittumista tai likaiset ---> imee rasvaisuuden pois tuotteessa olevan riisitärkkelyksen ansiosta. 
Suihkutetaan hiusten tyveen tai/sekä pitkin pituutta - jonka jälkeen sormilla hierotaan, sekoitetaan hiusta - jotta tuote "levittyy" hyvin. Mitä lähempää suihkutat, sen voimakkaampi lopputulos. Muista aina ravistaa pulloa hyvin jokaisen käyttökerran yhteydessä.

VINKIT: Tämä on SE tuote, kun kampaajakäynnistä on jo vierähtänyt liikaa aikaa ja tyväri loistaa kilometrin päähän. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun alkaa epäilemään onko kaljuuntumisen ensi merkit jo havaittavissa, vaikka se onkin vaan se vaaleampi tyvikasvu mikä näyttää kaljulta:) Tällä tuotteella sellaisesta ei tarvitse murehtia. Voit suihkuttaa Brunette Dry Shampoota jakauksen kohdalle tai hiusrajoille ja ruskean värinen suihke häivyttää kivasti tyvärin pois. Mitä lähempää suihkutat, sitä voimakkaampi ja intensiivisempi ruskea väri on. 
Kiireisten aamujen pelastajana voin suositella tätä lämpimästi! Jos et ehdi pesemään, mutta hius tuntuu/näyttää jo rasvaiselta tai muuten vaan lässähtäneeltä, tällä saat freesattua hiukset raikkaammiksi ja puhtaamman oloisiksi. Tuote imee hiuksista rasvaisuuden sekä freesaa myös hiusten tuoksun <-- hyvä esim. tupakoitsijoille. 
Ihan ehdoton otsahiusten alle päivittäin. Otsahiukset pysyvät koko päivän kuohkeampana ja napakampana. Monesti päivän mittaan, kun otsan iho hikoilee ja rasvoittuu - otsis lässähtää ja alkaa näyttämään myös rasvaiselta. Itse käytin tätä ihan joka päivä (kun mulla vielä oli otsis) aina aamuisin otsiksen alle - oli hius puhdas tai likainen - ja otsis näytti iltaan asti hyvältä! 
Treenikassissa myös luottotuote jos kiire yllättää, etkä salin jälkeen ehdi pestä hiuksia niin tällä vaan suihkit hätätapauksessa ja menoksi:)
Tuuheuttaa loistavasti ohuita, hennompia hiuksia. 
Pipon alla hyvä tuote ehkäisemään lätistymistä ja helppo pöyhiä uudelleen kun otat pipon pois.
Antaa myös sen verran mattaista pitoa hiukseen, jonka avulla ponnarien, lettien sekä kampausten teko helpottuu.
Voi myös suihkuttaa vaaleiden hiusten tyveen tummemman tyvivärilookin aikaansaamiseksi.
Sopiva tuote ihan kaikentyyppisiin hiuslaatuihin.
Vielä plussaa neutraalista tuoksusta, ei tuoksu kovin voimakkaalta hiuksissa!

VAROITUS: Voit jäädä koukkuun!
Hinta tuotteelle on 24,30€ 


Toisena Brunette-linjan tuotteista esittelyyn pääsee Brunette Resurrection Style Dust. 
Helpoimmin kutsuttuna hiustomu:)
Hiustomu siksi, koska label.m-puuteri on todella kevyttä ja hienojakoista verrattuna moneen muuhun hiuspuuteriin.
Antaa hiukseen karkeaa rakennetta, kuohkeutta, tuuheutta ja monipuolista muotoilua.  Verrattavissa Brunette Dry shampooseen - selkeästi kuitenkin voimakkaampi. Tuotteen kanssa ei tarvitse olla huolissaan tekeekö se tahmeaksi tai rasvoittaako se - varma ja kuivaa rakennetta antava tuote! Ei juurikaan näy hiuksissa.

KÄYTTÖ: Tuotetta käytetään aina kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa. Imee/ehkäisee myös hiuksen rasvoittumista. Nostetaan hiusta latvoista/pituuksista ylöspäin ja tomu siroitellaan hiuksen tyveen tai/sekä pituuksiin. Mitä enemmän tuotetta hiuksessa, sen enemmän rakennetta ja pitoa se antaa. Kun olet siroitellut tomun hiukseen, se pitää todella rohkeasti ja huolellisesti sormilla sekoittaa ja hieroa hiukseen/tyveen. Mitä enemmän hierot ja sekoitat sen enemmän hiusta voi muotoilla sekä saat todella hyvää rakennetta hiusten muotoiluun. Tuote tuntuu hiuksessa vähän kuin hius olisi tupeerattu.

VINKIT: Ruskean värin ansiosta tuote ei jätä hilseistä/valkoista efektiä ruskeisiin hiuksiin. Tämän käytön kanssa ei voi "mennä metsään", koska se ei näy hiuksessa jos vaikka lorahtaa vähän liikaa ja sekoittuu hyvin ruskeiden hiusten sekaan! 
Ehdoton luottotuote lettien alle! Antaa rakennetta, vie liukkautta pois - lettien teko helpottuu. Tomun avulla saa hyvin tehtyä tämän hetken trendikkäitä sekasotkuisempia lettikampauksia. 
Antaa helpotusta otsiksen kasvatusoperaatioon ---> sirottele ylipitkään otsikseen joka ei meinaa pysyä poissa silmiltä - pitää karkeuden ja pidon ansiosta otsiksen sivulla ja pois silmiltä paremmin! 
Kohottaa eri hiuspituuksien tyveä tehokkaasti. Sirottele reilusti tyvialueelle ja möyhi sormilla ---> tyvi ei lässähdä niin helposti.
Pitkiin hiuksiin hyvä viimeistelytuote keveyden ja kuivuuden vuoksi --->pikät hiukset eivät tule tahmeaksi eivätkä myöskään lässähdä niin helposti kuin perusvahalla tai lakalla.
Pipon tai kypärän alle loistava, koska on uudeellleenmuotoiltava.
Jos label.m:än Souffle on tuttu tuote niin tomun ja Soufflen sekoitus toimii myös todella hyvin! Puristele tätä sekoitusta kuivaan hiukseen ja saat mattaista, rentoa ja kuivempaa lainetta/kiharaa!
Label.m Dustissa on myös pienenpientä kiiltohippusta, joka antaa kivan säihkeen hiukseen eikä hius näytä niin mattaiselta.
Sopii mielestäni kaikille hiuslaaduille.
Täysin tuoksuton tuote.

VAROITUS: Tämän jälkeen mikään muu puuteri ei enää toimi käytössäsi!!
Hinta Dustille on 27,90€Kolmas Brunette-linjasta on juuri hetki sitten Yazzinkin hyllyyn saapunut uutuustuote Brunette Texturising Volume Spray.
Taivaan lahja hiustenmuotoiluun!!! Tätä ilman en voisi enää elää ja nyt vielä Brunette-versiona<3
Tällä tuotteella luodaan volyymia, isoa, kuohkeaa lopputulosta!
Volume Spray on kuin tomun, dry shampoon ja hiuslakan yhdistelmä. Antaa kuivaa ja mattaista rakennetta sekä pitoa. Tekstuuria ja rapeutta hiusten työstämiseen. Pidoltaan todella voimakas!

KÄYTTÖ: Tämäkin tuote suihkutetaan aina kuiviin hiuksiin. Nostetaan hiusta ylöspäin ja suihkutetaan joko pelkästään tyvialueelle tai pituuksiin. Annetaan hetki kuivahtaa jonka jälkeen tehdään sama, kuin tomun ja Dry Shampoon kanssa - sekoitetaan sormin sekä hierotaan hiukseen. Jos tuotetta tuntuu olevan liikaa tai vaikea käsitellä, voi puhaltaa kevyesti föönin kanssa jolloin tuote pehmenee ja "laimenee" hiuksessa. Sama neuvo kuin tomussa ja Dry sh:ssa - mitä lähempää suihkutat, sen voimakkaampi pito. Suosittelen aluksi suihkuttaamaan n. 30cm päästä, jotta saa vähän tuntumaa miltä tuote tuntuu. Aina jokaisen käyttökerran yhteydessä muista ravistaa hyvin.

VINKIT: Kampauksien pohjalle ehdoton, koska antaa tupeeratun fiiliksen tai jos haluaa lisää volyymia - tupeeraus on huomattavsti helpompaa, tuotteen karheuden ansioista hiuksessa. Löysät ponnarit, nutturat, kiinnitykset pinneillä tai klipseilla onnistuu niiiiiiin paljon helpommin tällä, koska Spray vie liukkautta pois karhentamalla pintaa. 
Tällä tuotteella voi lähes kaksinkertaistaa hiusten paksuuden. 
Myös superhyvä apu lettien tekoon. Itse teen useasti niin, että suihkutan tätä valmiin letin päälle ja lähden sitten availemaan ja "repimään" lettiä - näin saan sekaisenrosoisen lopputuloksen.
Tuote on puuterinen, mutta ei jätä tummiin hiuksiin harmaata pintaa ruskean sävyn ansioista. Sprayta kannattaa kokeilla suihkuttaa myös vaaleiden hiusten tyveen tummemman tyvivärilookin aikaansaamiseksi!
Kaikenkaikkiaan suomalaiseen hiuslaatuun täydellinen - vaikka pito on todella voimakas, tuote on hyvinkin kevyt ja näin ollen ohuemmat, hienommat hiuslaadut eivät lätisty. Antaa ilmavaa, kevyttä kuohkeutta. Suihkutusetäisyys määrittelee sen kuinka voimakkaan tekstuurin ja volyymin saa aikaiseksi! Tuotetta kerrostamalla saat lisää tekstuuria.
Tuoksu Sprayssa on aika voimakas - ainakin aluksi, mutta hetken hiuksissa oltuaan laimenee jonkin verran. Mielestäni ei kuitenkaan liian teennäinnen ja itse tykkään kovasti, mutta tuoksuthan ovat aina makukysymyksiä:)

VAROITUS: Tälle tuotteelle et sitten tule löytämään vastaavaa, eli tähänkin voit jäädä koukkuun!!

Volume Sprayn hinta on 25€


Kaikki edellä esitelllyt tuotteet ovat Toni&Guy artistitiimin Backstage Favourite-tuotteita Lontoon muotiviikoilla, mitkä järjestettiin taas helmikuun lopulla! Siitäkin voi päätellä, että sopivat täydellisesti erilaisten kampausten tekoon. 
Kaikki kolme tuotetta eivät sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.
Jokaisesta löytyy myös vaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet, samalla käytöllä ja vinkeillä.

Näitä kaikkia tuotteita saa tietty meiltä Yazzista:) Irene, Lyyra ja minä annetaan tarvittaessa lisää käytännön vinkkejä ja mielellämme näytetään myös miten tuotteet toimii! Olethan meillepäin yhteydessä jos tarvitset lisäinfoa:)

Ovatko nämä tuotteet jo teille tuttuja? Jos sattuu olemaan takataskussa joku hyvä vinkki tms. tuotteisiin liittyen, niin kerro ihmeessä!
Toivottavasti saitte jotain uutta inspistä näistä vinkeistä omiin hiuksiinne:)

Keväisen aurinkoista viikon aloitusta kaikille!

<3:lla Sirkku
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)