sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Yazz goes Jokiranta

Reilu vuosi sitten juteltiin Sirkun kanssa siitä, miten kiva olisi järjestää jokin tapahtuma Turun katukuvassa. Paikaksi suunniteltiin kävelykatua tai jokirantaa. Alkuvuodesta otettiin "vanha" idea takaisin käsittelyyn ja syntyi ajatus "Yazz Hair goes Jokiranta"-pop up -kampaamosta. Keväällä saimme kuulla label.m:n kesän alussa Suomessa lanseerattavista uusista värisuihkeista ja haluttiinkin ehdottomasti ne osaksi tapahtumaa. Maaliskuisessa tiimipalaverissä ehdotukset päivän ajankohdasta ja sisällöstä lensivät laidasta laitaan, mutta mitä lähemmäs heinäkuun alkua päästiin, sitä enemmän sisältöä oli karsittava - aika ja resurssit kun ei vaan kaikkeen riittäneet. Onneksi järjestäjiä oli kuitenkin loppua kohti neljä kappaletta, kun saatiin Lyyra osaksi tiimiä! <3 (Ei muuten ollut mikään helppo homma kaikkien lupien ym. kanssa).

Keskiviikkona 2.7.2014 pystytettiin siis jokirantaan paviljonki, jonka alle tai'ottiin pop-up-kampaamo. Tehtiin päivän aikana kaikille halukkaille ohikulkijoille pikakampauksia ja suihkuteltiin värisuihkeita. Alun sähköepisodin ja jatkojohdottomuuskriisin jälkeen saatiin kaikki järjestykseen ja halukkaita tukka-asiakkaita olikin jo jonoksi asti :) 
Lyyra teki Juljasta tutulle Inkalle superhienon letin, jossa oli samat värit kuin JULJA:n paidassa.


Tässä muutamia otoksia päivän aikana tehdyistä colourspray-hiuksista :) Oli kyllä niin ihanaa, kun suurimmalla osalla pop up-päivän asiakkaista ei ollut minkäänlaisia toiveita kampausten suhteen ja saimme oikeasti vapaat kädet! Pikakampaus-konsepti tietenkin vähän rajoitti tekemiämme töitä, mutta saipahan kunnolla treenata sorminäppäryyttä ja nopeutta!

Päivä oli kyllä sadekuurosta huolimatta todellinen menestys. Kammattavia riitti vaikka millä mitalla ja tosi moni kyselikin, että "kai ootte täällä vielä huomennakin", mutta harmiksemme tämä oli (toistaiseksi) vain yksipäiväinen tempaus. Vaikka mistä sitä tietää, ehkä ollaan paikalla taas ensi vuonna :)


<3:lla Irene

PS. Saattaapi olla, että joudutte kuulemaan tästä vielä toistamiseen. Erään lehden kuvaajakin kävi nimittäin paikalla... :)

PPS. Järjestettiin päivän aikana myös pieni kilpailu, jossa postaamalla kuvan meidän stailaamasta tukasta instagramiin tai facebookiin (#yazzhair) voi voittaa hiusten hemmotteluillan max. neljälle henkilölle. Valitaan voittaja tulevalla viikolla!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)