tiistai 26. elokuuta 2014

Ensiesiintyminen label.m Ambassadorina

Heipat kaikille! Kesä on melkein lopussa ja se onkin hurahtanut vauhdilla tähän asti. Yazzissa on tapahtunut vaikka ja mitä! Uudet tilat on ollut käytössä kohta kuukauden verran ja niiden remonttiin menikin suurin osa kesästä.

Kaikenlaista muutakin on kyllä tullut touhuttua kesän aikana.
Kesäkuun ekalla viikolla minulla olikin eka virallinen esiintyminen label.m-ambassadorina! (klikkaa, niin pääset tsekkaamaan mistä Ambassador-jutusta on kyse)
Voin kertoa, että "pikkasen" jännitti!!
Yleisö ei ollut suuri, mutta sitäkin enemmän paineita asettava:)
Vanhan Yazzin alakertaan kokoontui kaikki Turun label.m-salonkien tiimit ja suurin osa heistä on pitkäaikaisia ystäviäni. 
Onneksi minulla oli kuitenkin tukena ja turvana label.m:än tsemppaava Karoliina sekä myöskin label.m Ambassadorina toimiva Jonna Maria. Oli helpottavaa kun tiesi, että ympärillä olevilta label.m-tietopankeilta sai hätätilanteessa apua.


Aamupäivän aikana kävimme läpi uudempia tuotetulokkaita; Thickening-sarja, Texturising Volume Spary, Extra Strong Gel sekä Coloursprayt.
Kerroin tuotteista sekä niiden käytöstä mahdollisimman paljon - tarvittaessa Karoliina ja Jonna Maria täydensivät. Tuotteiden käyttövinkkejä oli helpompi antaa, kun sain demota niitä "mallipäiden" avulla;)

 
 


Seuraava label.m Ambassador-maailmaan liittyvä juttu onkin sitten Lontoossa syyskuussa, kun päästään Irenen kanssa katsastamaan tuleva hiusmuoti Main Stageen (klikkaa, niin pääset viime vuoden Main Stage postaukseen).
Osallistun Lontoossa myös kahden päivän koulutukseen muiden eri puolilta maailmaa saapuvien Ambassadorien kanssa:) Siellä käymme läpi uusia hiusjuttuja sekä pääsen näkemään ja työskentelemään eri vaiheissa olevien Ambassadorien kanssa - HUIKEETA!! 

Ehkä syksyn saapuessa blogikin päivittyy useammin;)
<3:lla SirkkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)