maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ihanat letit

Letit ovat edelleen todella pinnalla! Arviolta kaksi kolmesta kampausasiakkaasta toivoo tukkaansa jonkinsortin punontaa. Itsekin olen kieltämättä koko ikäni rakastanut lettejä ja olen niistä edelleen innoissani :D Jo ala-asteella olin se tyttö, "jolla oli aina letitetty tukka". Samaan aikaan kun söin aamiaista ja katsoin piirettyjä, äiti taiteili pitkään tukkaani ranskanlettiä tai esim. lettinutturaa. Vielä tänäkin päivänä kun törmään jossain vanhoihin luokkatovereihin, jaksavat he muistuttaa että "vitsit sulla oli aina niitä ihania lettikampauksia".

Nyt kesän aikana lettikampauksiin ja letteihin on ihana yhdistellä rusetteja, kukkia, hiuspantoja tai muita koristeita. Miten ihanan näköinen tuokin letti on, johon on pujotettu sinisiä kukkia!

Yazzissa tykätään viimeistellä asiakkaiden hiuksia pienillä minikampauksilla esim. juuri lettien muodossa. Täytyykin näin kesän tultua skarpata ja varata muutama viimeinen minuutti asiakkaan tukan punomiseen, letittämiseen, kieputtamiseen tai vaikka nyt värisuihkeiden saavuttua - sprayaamiseen :D

Kesäisin (vaikka ulkona onkin +8) terkuin,
Irene


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)