tiistai 21. tammikuuta 2014

Polkkatukan laittovinkkejä

Olen sen verran monta kertaa lukenut ja kuullut ihmisten kaipaavan vinkkejä polkka-pituisen tukan laittoon, että nyt kun itse sellaisen "omistan", onkin ajankohtaista jakaa muutama vinkki teille inspiraatiota kaipaaville kanssasiskoilleni. Tällä postauksella todistankin sen, että myös lyhyempään tukkaan saa pienillä jutuilla lisää ilmettä ja vaihtelua. Sen ei siis vain tarvitse roikkua aukinaisena päivästä toiseen.

Tässä teille 18 tapaa stailata polkkatukka. Mallina ja stylistinä toimi (valitettavasti) allekirjoittanut itse. Voin sen verran kertoa, että jokainen näistä kampauksista syntyi alle viidessä minuutissa! Ei siis ole kyse mistään kovin vaikeista ja taitoa vaativista jutuista :)
Löytyy pantaa, lettiä, solmua, kieputusta, nutturaa, kiharaa ja kukkapinnejä...

Jos kaipaatte tuotevinkkejä tai haluatte tarkemman ohjeistuksen jostakin 18 WAYS TO STYLE A BOB- kampauksesta, niin laittakaa kommenttia tulemaan! Autan ja kerron mielelläni lisää :)
Jos polkkatukan leikkaaminen on jotakin himottanut, niin en voi muuta kuin suositella! On niin ihanaa kun hiukset kuivuvat nopeammin, niitä on helpompi laittaa ja olo on paljon ryhdikkäämpi.

<3:llä Irene

6 kommenttia:

 1. Kauan kaipaamani postaus, kiitos! :) Eka kuva, kolmannen rivin keskimmäinen, sekä viimeisen rivin ensimmäinen herätti kiinnostuksen miten sellaisen voisi itselleen tehdä ja miltä näyttää takaapäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos sait isnpiraatiota! :) Lisään ohjeet pikimmiten! Stay tuned

   Poista
 2. Olen miettinyt kauan uskallanko leika itselleni polkkatukan, mutta nyt sen taidan tehdä kun noin upeita kampauksi saa niihinkin tehtyä! :) olisi kiva saada tarkempaa ohjastusta toisen rivin vipaan kuvaan, kolmannen rivin kahteen ekaan kuvaan ja vielä toiseksi alimman rivin vipaan kuvaan. Kiitos jos ehdit tai jaksat sen toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista ja leikkaa ihmeessä! :) ohjeistushommat ovat työn alla!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä postauksesta! :)

  terveisin nimimerkki "leikkasin pitkän tukan polkkamalliin kuukausi sitten ja siitä lähtien olen ollut hädissäni"....

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä! Miten toi vasemmassa alanurkassa oleva kampaus tehdään?

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)