perjantai 3. tammikuuta 2014

Lontoo tukka

Heipat kaikille! Ja hengissä ollaan, vaikka mitään ei ole vähään aikaan meistä kuulunutkaan;)
Onnellista uutta vuotta 2014 myös kaikille! Vuosi on meillä Yazzissa vaihtunut mukavasti ja heti vuoden alkuun kovalla ruuhkalla. Kaikki kaipaa jotain uudistusta hiuksiinsa uuden vuoden kunniaksi.
Ja kivoin juttu onkin se, että Irenellä oli eilen eka virallinen päivä yrittäjänä Yazzissa, voitte vaan kuvitella kuinka kiireinen hänen eka päivänsä oli kun siihen mahtui jopa 5min. ruokataukokin:) Eikä tänäänkään tainnut ruokkis sen pidempi olla.

Mutta nyt siis asiaan, mun Lontoon reissu Ambassador-koulutukseen Toni&Guyn akatemiaan lähenee huimaa vauhtia, viikon päästä tähän aikaan olen jo todennäköisesti jossain Lontoon sykkeessä jännittyneenä odottamassa tulevaa koulutusta!! Reissusta kuulette sitten myöhemmin lisää varmaankin kyllästymiseen asti jokaisen yksityiskohdan, lupaan sen.
Hiukset tietty piti laittaa kuntoon reissua varten ja siinä hommassahan käännyin luottokampaajani puoleen. Alkuviikolla istahdin innoissani Irenen tuoliin ja lopun näettekin muutamista kuvista joita räpsin Irenen käsittelyssä. Harmi vaan, ettei uudesta otsiksesta tullut yhtään kuvaa kunnolla edestäpäin, mahtaakohan syynä olla mun huono poseeraustaito?;) Irene hieman epäili toivomustani otsatukan suhteen, kun selitykseni meni suurinpiirtein näin: levennä otsista sivuille niin, että sivujen alle leikkaat sellaiset pienet siiliosiot...
Saahan nähdä mitä Lontoon kaduilla hiuksissa näkyy ensi viikolla, varmasti uusia inspiroivia juttuja jää mieleen pitkäksi ajaksi ja asiakkaiden iloksi;)

Viettäkäähän kiva loppiaisviikonloppu:)
p.s. huomatkaa mun My Little Pony-tpaita, tuliainen mun viime Lontoon reissulta ja Ireneltä+Jennalta löytyy samanlainen;)

-Sirkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)