sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pinni-lehden kuvauksetNoniin, nyt olisi tämän kaiken kiireen keskellä hetki aikaa pysähtyä ja kertoa teille hieman tarkemmin, että mistä hommasta viime postauksessa oli oikein kyse. Pari viikkoa sitten saapuneen mysteerisen puhelun soittaja oli Fashion Teamin Marjo Sjöroos. Sjöroos oli saanut suosittelun kautta Yazzin numeron, kun hän oli kysellyt nuoria tekijöitä seuraavaan projektiinsa. Oltiin tietysti ihan hirveän otettuja ja hämmentyneitä yhtäkkiä ilmestyneestä tilaisuudesta. Puhelusta kului viikko ja sitten olimmekin jo sunnuntaina vääntämässä malleille kampauksia yhdessä Pop In liikkeen Tessan ja Janin kanssa.

Kyseessä on siis alamme lehden Pinnin Cover Girl-kilpailu, johon loihdimme kisaaville malleille kampaukset. "Pientä" jännitystä oli kaikinpuolin ilmassa koko viikon, koska Pinnihän ilmestyy varmaankin jokaiseen kampaamoon Suomessa. Sitä lukevat myös (ainakin meillä) kaikki asiakkaatkin. Saimme toteuttaa kampaukset oman mielen mukaan, mutta inspiraationa toimi kansainväliset maailman catwalkit. Oli jopa hieman vaikeaa tottua siihen ajatukseen, että "nyt saan oikeasti tehdä ihan mitä vain", ilman asiakkaan toivomuksia, rajoittavia tekijöitä tai mielipiteitä. Lopuksi meillä oli vielä mahdollisuus päästä Fashion Teamin toimistolle seuraamaan kuvauksia.
Oli mielenkiintoista nähdä tyttöjen poseerauksia sekä kuvaajan ja Marjon ammattimaista yhteistyötä.
Onneksi vielä on luvassa jatkoa tälle samaiselle projektille yhteistyön merkeissä. Kerromme siitä sitten vielä myöhemmin;)


Koska teimme kampaukset yhteistyössä Pop in-liikkeen kanssa, jolla on myös käytössään label.m  tuotteita, saimme sponsoriksi parhaan merkin -> label.m:n! Kampauksien onnistuminen on todellakin kiinni myös siitä, että on toimivat ja luotettavat tuotteet käytössä. Odotamme innolla sitä hetkeä, kun posteljooni kantaa Yazziin seuraavan Pinni-lehden! Siellä nimittäin on kuvat tekemistämme töistä, tietysti Yazzin ja meidän nimillä höystettynä :)Toivomme nyt kovasti teidän apua siinä, että joku meidän tekemistä mallitytöistä pääsisi Pinni-lehden kesäkuun numeron kanteen! Kuvia voi käydä äänestämässä  <TÄÄLLÄ>

Tässä vielä eriteltynä meidän tekemät työt:) Kuvat on ottanut lahjakas valokuvaaja Mikko Puttonen.
Tähän väliin on muuten pakko kertoa, että Jenna olisi myös ollut ilomielin projektissa mukana, mutta varattu ja maksettu matka kuitenkin esti hänen osallistumisensa. Siitä tietty olemme edelleen kovin harmissamme, koska hänen kädenjälkensä näissä kuvauksissa olisi ollut myös ikuistamisen arvoinen Pinni-lehteen! Mutta eiköhän me saada uutta samankaltaista projektia vielä jossain vaiheessa yhdessäkin toteuttaa:)

Irenen tekemät:

 NRO 2 .HETA SALLINEN                                                    NRO 10. ALEXANDRA DOLININA                               


Sirkun tekemät:
 NRO 8. EMILIA KEKKONEN                                                    NRO 7. LYYTI MÄKINIEMI                                                                                                            Sirkun ja Irenen yhteinen työ:NRO 4. ELINA DEMASÖR

Saamme olla todella kiitollisia Pinnin päätoimittajan Rainer Nymanin ideasta ottaa kuvauksiin välillä turkulaisia kampaajia, kaikki kun yleensä painottuu sinne Helsingin päähän. Go turkulaiset!!
Ja tietty Fashion Teamin Marjolle, että valitsi Yazzin Hairin yhdeksi yhteistyökumppanikseen:)

Päivä oli kokonaisuudessaan yksi parhaimmista ja projekti toi vaihtelua jokapaiväiseen liiketyöskentelyyn. Tästä varmasti hyötyvät myös asiakkaammekin; tälläisten juttujen jälkeen päämme on uusia ideoita ja inspiksiä tulvillaan:)


Innokkain terkuin,
Irene ja Sirkku2 kommenttia:

 1. Hienoa! Ihan mahtava juttu ja upeat kampaukset molemmilta. Uskomatonta lahjakkuutta meiltä Turustakin siis todella löytyy! :) Kivaa alkavaa työviikkoa molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan han mahtava juttu tämä kyllä on!
   Kivaa alkavaa viikkoa myös sulle:)

   Poista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)