lauantai 1. helmikuuta 2014

Gentle Cleansing & Daily Shine

Tässä välissä voisin kertoa teille muutamasta Label.m-tuotteesta. Nämä tuotteet valitsin myös mallilleni Ambassador-koulutuksessa pesupaikalla. Muistin virkistykseksi tai jos et ole vielä ehtinyt lukemaan koulutuksesta kertovaa postausta, pääset katsomaan sitä klikkaamalla tästä :)


GENTLE CLEANSING SHAMPOO

Tämä shampoo on hyvinkin sopiva suomalaiselle hienolle hiuslaadulle. Pesee hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kaikkien joilla on rasvoittuva tai herkkä hiuspohja, kannattaa testata Gentleä. 
Se kosteuttaa kaikkia hiuksen kerroksia ja sisältää mustaherukan siemenöljyä, joka edistää tervettä hiustenkasvua sekä toimii antioksidanttina. Ei sisällä natriumkloridia. 
Hyvänä vinkkinä tälle tuotteelle voisin antaa seuraavaa; jos peset normisti enemmän hoitavalla ja korjaavalla shampoolla - hiukset voivat alkaa tuntua raskailta ja tulee tunne etteivät ne puhdistu kunnolla. Tällöin kannattaa pestä muutama kerta Gentlellä ja hiukset tuntuvat taas tosi kevyiltä ja ilmavilta. Tämä shampoo voisi olla kaikille "silloin tällöin"-käyttöön jos hiukset tarvitsee muuten hoitavampaa/korjaavampaa tuotetta.
Tää on ehdottomasti mun yks luottotuote Label.m:ltä! Tykkään siitä, että Gentle vaahtoaa hyvin ja jättää hiukset kevyiksi ja ilmaviksi. Hoitaen/kosteuttaen silti samalla mun kuivaa pehkoa:) Jos omistat käsitellyt/kuivat hiukset, hoitoaineeksi tämän parina kannattaa valita hoitavampi tuote. 
300ml  23,30€


DAILY SHINE CONDITIONER

Tämä hoitsikka on hyvä pari Gentlelle, jos omistat ohuemmat/hennommat hiukset. Kevyt, kaikille hiuslaaduille - erityisesti hennoille hiuksille tai rasvoittuvalle hiuspohjalle sopiva.
Sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kuivan, kosteusköyhän hiuslaadun omistajille Dailyssa on loistava ominaisuus; cantaloupemelonin, auringonhatun ja kehäkukan avulla tuote luo kosteutta säilyttävän suojaavan kalvon hiukseen. Valkoinen hopeaneulastee luo tehokkaan antioksidanttitason. Ei sisällä sulfaatteja ja natriumkloridia. Itse suosittelisin tätä kaikille luonnonkiharan, kosteusköyhän sekä käsittelemättömän hiuslaadun omaaville. Jos hiuksissasi on voimakkaita käsittelyjä tai hiuksesi vaativat enemmän korjaavaa tehoa, Daily ei sellaiseen ihan riitä. Tuotteessa on ihanan raikas ja kevyt tuoksu, mikä on myös aina plussaa:)
300ml 24,30€ 


 


Nämä molemmat tuotteet muuten sisältävät hiukselle tärkeän Enviroshield-yhdisteen(suurimmassa osassa Label.m-tuotteissa on tämä yhdiste).
Yhdiste mm. oliivi-/avokadoöljystä, barbadoskirsikasta ja tehokkaasta UV-suojasta optimoivat hiusten kiillon sekä suojaavat:
- KUUMILTA MUOTOILULAITTEILTA
- HIUSVÄRIN HAALISTUMISELTA
- UV-SÄTEILTÄ (sekä ulkoilman saasteilta, tuulelta, pakkasilta)
 


Tässä teille taas vähän pureskeltavaa hiustenhoitoon liittyen! Toivottavasti saitte jotain vinkkejä omiin hiuksiinne liittyen?
Jos jäi jotain kysymyksiä mieleen, haluatte lisätietoa tuotteista tai jos on jotain tiettyjä tuotteita mistä hauaisitte postauksia, niin viestiä tulemaan:)

- Sirkku:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)