sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Terassikauden avaus

Meille sattui viime perjantaina niinkin kivasti, että pääsimme kerrankin työporukan kesken "after work" lasilliselle. Harvemmin ollaan kaikki maisemissa viikonloppuna ja vielä kun saimme kutsun uudelle Tårgetin terassille, niin todellakin käytimme tämän harvinaislaatuisen tilaisuuden hyväksemme:) Viralliset terassin avajaiset juhlittiin siis Tårgetissa viime perjantaina. Onneksi ilma oli sen verran suotuisa, että ei tullut vettä - alkuilta oli hyvinkin aurinkoinen.
Saimme kutsun JULJALTA - vaatemerkki on kolmen nuoren turkulaisen ystävysten yhteinen yritys. Lisää JULJASTA voitte käydä lukemassa tästä.

JULJA kutsui terassille yhteistyökumppaneitaan skumpalle ja viihtymään hyvässä seurassa:) Niin, yhteistyökumppaneitaan;) Ja mitäköhän yhteistyötä Yazzilla heidän kanssa tuleekaan olemaan? Sen saatte tietää hyvinkin pian!!


Tässä Yazzin kolmikko valmiina aloittamaan terassikausi:)Olisi kyllä niin kiva ottaa oikein tavaksi aina viikon loputtua käydä työkavereiden kanssa lasillisella istuskelemassa ja höpisemässä viikon tapahtumat:) 
Jokos te olette ehtineet käydä terassikierroksella?

Vappuisaa ensi viikkoa kaikille! Toivotaan että päästään vappunakin terassille:)

- Sirkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)