tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hair and Beautya ja Pinni Cover Girlia

Maaliskuun toisena viikonloppuna pakkasimme kampaustarvikkeet laukkuihimme ja suuntasimme Helsinkiin Pinni Cover Girl-kilpailun backstagelle yhdessä Pop In-liikkeen Janin ja Tessan kanssa. Kilpailu huipentui alamme Hair and Beauty-messuilla muotinäytökseen sekä kilpailun voittajan valintaan.
Saimme siis hääriä messujen backstagella kahtena päivänä stailaamassa mallien hiuksia.
Kyseessä ei kuitenkaan ollut rento viikonloppu Helsingissä aikaa kuluttaen, vaan herätyskello soitti molempina aamuina jo viiden maissa - mallien hiustenlaitto alkoi kello seitsemän...
Aloitimme aamut tyttöjen hotellilla, josta siirryimme Finlandia-talolle messuille heti, kun ovet aukesivat. Ensimmäisenä aamuna olikin sitten aika monta mutkaa matkassa ja kävi jo mielessä tuleekohan mistään yhtään mitään! Mutta kekseliäänä ja toimeliaana tiiminä kaikki kuitenkin järjestyi:)
Sen verran voin aamusta kertoa, että matkustaminen hotellille ei ollut kovinkaan mukavaa räntäsateen ja kovan tuulen saattelemana. Seuraavaksi ongelmaa aiheutti hotellin respa, joka ei ollut ensin ollenkaan tietoinen meille jo ennakkoon hotellille lähetyistä label.m:n tuotteista, mutta kyllä nekin sitten viime tipassa löytyivät.
Tila jossa meidän piti mallien hiukset laittaa ei ensin meinannut löytyä mistään ja kun vihdoin sellainen saatiin, niin kaikki alkoivat  kovalla kiireellä samaan aikaan föönaamaan malliensa hiuksia - tietenkin seuraavaksi paloi pistorasioiden sulake ja eikun käytävälle jatkamaan hommia! Siinä hotellin muut vieraat katselivat ihmeissään mitä oikein tapahtuu:) Loppuaika taisi sitten kulua ilman suuria ongelmia:) 
Tyttöjen hiukset stailasimme tietty label.m-tuotteilla ja samalla tyylillä; inspiroiduimme Lontoon muotiviikkojen keskipääjakauksista ja isoista, tupeeratuista latvoista.
Kahden päivän aikana kului suunnaton määrä hiuspuuteria, volume moussea ja hairsprayta!
 Sunnuntaina sitten saimme kuulla kilpailun voittajat. Näytöksen jälkeen palkittiin kolme eri titteliä; Pinni Cover Girl-voittaja, yleisöäänien voittaja sekä yksi tytöistä valittiin edustamaan Suomea Model Of The World-kilpailuun Shanghaihin.

Kilpailun tuomaristoon kuului mm. Antonio Flores ja Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman.


Kuva yläpuolella: Model Of the World-kilpailuun Suomea edustamaan valittiin Petra Hämäläinen(vas.) ja Pinni Cover Girl-kilpailun sekä yleisöäänestyksen voitti Heta Sallinen.


Vaikka viikonloppu olikin touhua ja tohinaa täynnä sekä aika rankka, niin jäi siitä kuitenkin kaikinpuolin hyvä fiilis. Opimme taas uusia asioita ja miten tälläisissä tilanteissa toimitaan. Tärkeimpänä ehkä ajatuksia tulevaisuudelle; jotain tämän tyylisiä juttuja haluaisimme jatkossakin tehdä. Sen verran voidaan paljastaa, että uusia jänniä juttuja on laitettu jo alulle;)

- Sirkku ja Irene
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)