tiistai 29. lokakuuta 2013

Tästä se alkaa

Tervetuloa jakamaan kahden hiusalaan koukuttuneen monitoiminaisen maailmaa kampaamoelämän sykkeeseen. Tässä uutukaisessa blogissa haluamme jakaa asioita, jotka innostavat, mietityttävät, hullaannuttavat, haastavat ja maustavat elämäämme. Tulette näkemään ja kokemaan kanssamme pääasiassa hiuksiin liittyviä asioita, mutta saatamme välillä myös hypätä muodin ja matkustelun pariin. Intohimojamme ovat mm. Lontoon inspiroivat kadut, hiukset, Toni&Guy, itsemme kehittäminen, käsillä tekeminen, haasteisiin tarttuminen, kengät, Topshop, matkustelu, ruoka jne.

Töitä painamme turkulaisessa Yazz Hair kampaamossa kolmen naisen voimin. Käytössä on lempparisarjamme Label.m ja värejä taiomme Schwarzkopfin tuotteilla. Työpäivämme eivät ole ikinä samanlaisia ja sen vuoksi päivän kulkua on melko vaikeaa ennustaa liikkeen ovien auetessa :)

Viime viikolla Yazzin alakerta muuttui Label.m-studioksi kun ihana Karoliina saapui pitämään eksklusiivistä tuotekoulutusta. Niiden tuntien aikana tuotetuntemuksemme hyppäsi taas yhden pykälän korkeammalle. Kynät sauhusi muistiinpanoja tehdessä. Paras hetki oli kuitenkin aamupäivän lopussa kun pääsimme testaamaan kaivattua uutuutta Powder Pink spraytä.
Tästä se sitten tosiaan lähtee. Tulevaisuudesta sen verran, että tulemme jakamaan täällä hiustenlaitto-vinkkejä, tuoteneuvoja ja kaikkea hiustenlaittoon liittyvää. Kuulemme myös mielellämme teidän hiusongelmista ja vastaanotamme tietysti postausehdotuksia teiltä.

Toivottavasti inspiroidutte! :)

<3:llä Sirkku & Irene


2 kommenttia:

 1. Miten mä en oo huomannut tätä aikaisemmin?? Onnea uudenkarheasta blogista ja tervetuloa blogistaniaan. Te rokkaatte!! ;)

  VastaaPoista
 2. Pääasia et huomasit nyt! Ollaan vasta aloittelijoita, viime viikon tiistaina eka postaus;)
  Kiva, että liityit lukijaksi ja kiitti onnitteluista;)
  Pianhan me jo nähdäänkin!
  T.Sirkku

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)