tiistai 10. kesäkuuta 2014

Valmistujaiskampauksia

Koulun päättäjäisistä on jo muutama viikko aikaa ja monet ovat ehtineet huokaisemaan syvään juhlien järjestelytohinoiden jälkeen.

Tässä muutamia kuvia kampauksista, joita teimme Irenen kanssa Yazzissa valmistujaisviikonloppuna. Jälkikäteen ajatellen ei se ollutkaan niin paha, vaikka kello soitti aamuyöllä neljän jälkeen. Ensimmäiset kampausasiakkaat saapuivat jo kuuden maissa:)
Valmistujaispäivän tunnelma töissä on aina jotenkin erilainen. Siinä on jotain erikoista, odotusta ja jännitystä - vielä vuosienkin kokemuksella:)

Tänä vuonna olivat selkeästi suosikkeja erilaiset niskanutturat. Kampauksen valmistuessa sai jännittää, että mahtuukohan se ylioppilaslakki sittenkään päähän:) Onneksi kaikille mahtui eikä tarvinnut aloittaa kampauksen tekoa uudellleen! 

Seuraavaksi alkaakin sitten kesän kampaussesonki. Onkos teille tullut paljon kutsuja erilaisiin kesän juhliin? Itselläni on tiedossa kollegan liikkeen 10vuotispippaloa, konfirmaatiojuhlaa, 50vuotiskemua sekä juhannushäät:)

Tässä vielä valmistujaiskampaus liikkeen instagramin puolelta :) Muistakaa käydä sielläkin kurkkimassa päivittäisiä töitämme.
<3:lla Sirkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy tai vinkkaa vaikka postausaiheesta! :)